• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaatti-sipulisalaatti intialaisittain

Mausta perinteinen tomaatti-sipulisalaatti intialaisittain kanelilla ja chilillä. Nopea salaatti sopii lisäkkeeksi monenlaisille ruoille.
Tomaatti-sipulisalaatti intialaisittain
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 98,2 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 5(500 g)Pirkka tomaattia
    • 1Pirkka punasipuli

Marinadi

    • 1/2dlöljyä
    • 1rklomenaviinietikkaa
    • 1/2tlsokeria
    • 1/4tlkanelia
    • veitsenkärjellinenSambal Oelek chilitahnaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Viipaloi tomaatit ja suikaloi sipulit. Levitä ne vadille.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos tomaattisalaatin päälle. Anna marinoitua tarjoiluhetkeen saakka. Tarjoa alkuruokana tai lisäkesalaattina.

Ravintosisältö per 100 g

  • 98,2 kcal411 kJ
  • Proteiinia0,59 g
  • Hiilihydraatteja4,27 g
  • Rasvaa8,76 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille