Tomaattinen jauhelihakastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tomaattinen jauhelihakastike

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Tomaattinen jauhelihakastike on näppärä arkiruoka, joka maistuu myös perheen pienimmille. Tarjoa jauhelihakastike pastan kanssa.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
400 g
 
tai
1 (n. 300 g)
 
purjo
tai
1
 
Pirkka Luomu punainen paprika
tai
1 rkl
 
öljyä
tai
1 tlk (500 g)
 
Pirkka paseerattua tomaattia
tai
1 tl
 
suolaa
tai
1 tl
 
mustapippuria
tai
1 tl
 
basilikaa
tai
1/2 tl
 
paprikajauhetta
tai
1/4 tl
 
chilijauhetta
tai

Ravintosisältö

Energia
371 kJ / 89 kcal
Rasva
4,2 g
josta tyydyttynyttä
1,3 g
Hiilihydraatit
4 g
josta sokereita
3,8 g
Proteiini
7,9 g
Suola
0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Huuhdo ja suikaloi paprika. Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan ja siirrä se toiseen astiaan.

Kuullota purjo- ja paprikasuikaleet öljyssä. Lisää jauheliha ja paseerattu tomaatti. Keitä kastiketta pari minuuttia ja mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla, paprika- ja chilijauheella. Tarjoa keitetyn pastan ja salaatin kanssa.

Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (55 arviota)