• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaattinen jauhelihakastike

Tomaattinen jauhelihakastike on näppärä arkiruoka, joka maistuu myös perheen pienimmille. Tarjoa jauhelihakastike pastan kanssa. Tämäkin resepti vain n. 2,00€/annos*.
Tomaattinen jauhelihakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 85,3 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 400gPirkka naudan jauhelihaa 10 %
    • 1(n. 300 g)purjo
    • 1Pirkka Luomu punainen paprika
    • 1rklöljyä
    • 1tlk(500 g)Pirkka paseerattua tomaattia
    • 1tlsuolaa
    • 1tlrouhittua mustapippuria
    • 1tlbasilikaa
    • 1/2tlpaprikajauhetta
    • 1/4tlchilijauhetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Huuhdo ja suikaloi paprika. Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan ja siirrä se toiseen astiaan.
  2. Kuullota purjo- ja paprikasuikaleet öljyssä. Lisää jauheliha ja paseerattu tomaatti. Keitä kastiketta pari minuuttia ja mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla, paprika- ja chilijauheella. Tarjoa keitetyn pastan ja salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 85,3 kcal357 kJ
  • Proteiinia8,02 g
  • Hiilihydraatteja3,45 g
  • Rasvaa4,44 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1