• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaattinen katkarapupasta

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,95 €/annos
Tomaattinen katkarapupasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 40,8 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 100gpurjoa
    • 400gkesäkurpitsaa
    • 1-2rklöljyä
    • 1tlk(500 g)Pirkka paseerattua tomaattia
    • 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)
    • 1tlbasilikaa
    • 1/2tlsuolaa
    • chilijauhetta
    • sokeria

Pinnalle

    • basilikaa hienonnettuna
    • parmesaanijuustoa raastettuna

Valmistus

alle 15 min
  1. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuutioi kesäkurpitsa. Kuullota purjo ja kesäkurpitsa kevyesti öljyssä. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  2. Lisää katkaravut ja mausteet. Hauduta vielä niin, että katkaravut kuumenevat, mutta älä keitä. Ripottele pinnalle basilikaa. Tarjoa keitetyn pastan kanssa. Ripottele annoksen päälle parmesaanijuustoa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 40,8 kcal171 kJ
  • Proteiinia3,02 g
  • Hiilihydraatteja3,55 g
  • Rasvaa1,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5