• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkarapu-kookospannu

Helppo katkarapu-kookospannu valmistuu alle varttitunnissa.
Katkarapu-kookospannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 288 kcal / annos (250g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Paloittele paprikat.
  2. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota purjo. Lisää paprikat ja parsakaali mukaan pehmenemään. Kaada joukkoon kookosmaito ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 3-4 minuuttia. Lisää ranskankerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää sulatetut, valutetut katkaravut ja persilja. Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä keitä enää. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 288 kcal1 200 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja4,8 g
  • Rasvaa19,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille