Katkarapu-kookospannu
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Helppo katkarapu-kookospannu valmistuu alle varttitunnissa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
100 g | purjon vihreää vartta tai |
1–2 | punaista tai oranssia paprikaa tai |
2 rkl | öljyä tai |
1 ps (200 g) | parsakaalin nuppuja tai |
1/2 tlk (à 400 ml) | tai |
1/2 prk (à 150g) | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
400 g | pieniä katkarapuja tai |
2 rkl | persiljaa hienonnettuna tai |
Valmistus
alle 15 min
Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Paloittele paprikat.
Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota purjo. Lisää paprikat ja parsakaali mukaan pehmenemään. Kaada joukkoon kookosmaito ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 3–4 minuuttia. Lisää ranskankerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää sulatetut, valutetut katkaravut ja persilja. Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä keitä enää. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,9(121 arviota)
- alle 15 min4,1(18 arviota)
- 30 - 60 min3,6(13 arviota)
- alle 30 min
- alle 15 min3,9(7 arviota)
- alle 30 min4,3(32 arviota)
- alle 30 min
- 30 - 60 min4,3(48 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (5 arviota)