• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Katkarapukasari pastalle

Katkarapukasari pastalle
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2-3 annosta
  • alle 15 min
  • 143 kcal / 100 g

Ainekset

2-3 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 15 min
  1. Sulata ja valuta katkaravut. Suikaloi halkaistu ja huuhdeltu purjo. Kuori hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Kuullota purjo ja valkosipuli öljyssä. Lisää tomaattipyree ja katkaravut. Kaada joukkoon kerma ja kuumenna kiehuvaksi, mutta älä enää keitä. Mausta mustapippurilla. Tarjoa lisäksi tagliatellea.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 143 kcal599 kJ
  • Proteiinia7,98 g
  • Hiilihydraatteja2,01 g
  • Rasvaa11,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua