• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tonnikala-rieskapizzat

Tonnikala-rieskapizzat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 palaa
  • alle 30 min
  • 106 kcal / 100 g

Ainekset

8 palaa
    • 2täysjyvärullarieskaa

Täyte

    • 1 1/2dlPirkka tomaatti-basilikapastakastiketta
    • 2tomaattia
    • 1/2pieni sipuli
    • 1tlk(200 g)Pirkka tonnikalapaloja vedessä
    • 1 1/2dljuustoraastetta (kevyt)

Pinnalle

    • oreganoa

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä pastakastike rieskoille. Viipaloi tomaatit ja hienonna sipuli. Levitä kaikki täytteet rieskojen päälle.
  2. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia. Ripottele pinnalle oreganoa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 106 kcal446 kJ
  • Proteiinia10,5 g
  • Hiilihydraatteja9,7 g
  • Rasvaa2,53 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua