• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hedelmäinen pannaripizza

Hedelmäinen pannaripizza
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 102 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Pannukakku

    • 7dlmaitoa
    • 3dlvehnäjauhoja
    • 1dlkaurahiutaleita
    • 3kananmunaa
    • 1/2tlsuolaa

Täyte

    • 1tlk(420 g)Pirkka tomaatti-basilikapastakastiketta
    • 200gpalvikinkkua
    • 1isobanaani
    • 2tomaattia
    • 1tlk(227 g)Pirkka ananaspaloja
    • 1tlcurrya
    • 1ps(150 g)Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta

Koristeeksi

    • 1ruukkurucolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita pannukakkutaikinan ainekset keskenään. Anna turvota noin 15 minuuttia. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
  2. Levitä pannukakun päälle pastakastike, suikaloitu kinkku, viipaloitu banaani ja tomaatit sekä valutetut ananakset. Ripottele pinnalle currya ja juustoraastetta.
  3. Paista vielä 225 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on saanut hieman väriä. Koristele pannaripizza rucolalla ennen tarjoamista.

Ravintosisältö per 100 g

  • 102 kcal428 kJ
  • Proteiinia6,36 g
  • Hiilihydraatteja11,5 g
  • Rasvaa3,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1