• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sitruunainen tonnikalapasta

Sitruunainen tonnikalakastike sopii myös fusillipastan kanssa tarjottavaksi. Raasta halutessasi päälle parmesaanijuustoa. Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain n. 2,65 €/annos*.
Sitruunainen tonnikalapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 437 kcal / annos (400g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Valuta tonnikala. Paloittele artisokansydämet neljään osaan.
  3. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää tomaattimurska ja vesi. Anna kastikkeen kiehua ilman kantta noin 5 minuuttia. Lisää sitruunankuori, kaprikset, paloitellut artisokan sydämet sekä tonnikala. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Nosta kansi päälle ja hauduta kastiketta pastan kypsymisen ajan.
  4. Valuta pasta ja sekoita kuuman tonnikalakastikkeen joukkoon. Ripottele päälle vielä hienonnettua persiljaa tai korianteria ja tarjoa heti.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 437 kcal1 830 kJ
  • Proteiinia24,6 g
  • Hiilihydraatteja77,8 g
  • Rasvaa2,68 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4