• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kala-vihannespasta

Kala-vihannespasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 510 kcal / annos (425g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lohko kuorittu sipuli, viipaloi herkkusienet, suikaloi paprika ja paloittele kesäkurpitsa.
  2. Kiehauta sipulit ja herkkusienet paistokasarissa öljyssä ja anna hautua hetken kannen alla. Lisää kasariin paprikat ja kesäkurpitsat. Sekoita joukkoon paseerattu tomaatti ja mausta kastike fondilla. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon valutettu, paloiteltu tonnikala ja sulatetut, valutetut katkaravut. Kuumenna ja lisää vielä hienottua basilikaa.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan noin 9 minuuttia. Kaada vesi pois, sekoita pastan joukkoon öljy. Tarjoa kuuma pasta kastikkeen ja parmesaaniraasteen kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 425g100 g

  • 510 kcal2 130 kJ
  • Proteiinia28,9 g
  • Hiilihydraatteja57 g
  • Rasvaa19,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua