• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tonnikalapastakastike

Tonnikalapastakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 155 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • n. 250gPirkka pastaa (gnocchi, farfalle tai penne)

Kastike

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
  2. Kuullota sipulikuutioita ja hienonnettuja valkosipulinkynsiä öljyssä pari minuuttia. Lisää paseerattu tomaatti ja murenna joukkoon kalaliemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää valutetut tonnikalat ja viipaloidut oliivit.
  3. Mausta kastike ja hauduta miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Tarjoa pastan kanssa ja ripottele annosten pinnalle basilikan lehtiä ja juustoraastetta.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 155 kcal649 kJ
  • Proteiinia7,97 g
  • Hiilihydraatteja18,1 g
  • Rasvaa5,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua