Pizzapullat
- Annosmäärä35 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
- Kananmunaton
Pizzapullat ovat kuin pizzaa kätevästi mukaan napattavassa minikoossa. Hurjan hyvä tonnikalatäyte tekee pizzakierteistä mainion suolaisen herkun vaikkapa piknikille.
- Kananmunaton
Ainekset
35 kpl
5 dl | tai |
1 pala (50 g) | hiivaa tai |
2 rkl | sokeria tai |
1 tl | suolaa tai |
11–12 dl | tai |
3 rkl | oliiviöljyä tai |
Täyte | |
---|---|
1 prk (390 g) | tai |
2 tlk (à 200 g/150 g) | tai |
2 tlk (227 g/140 g) | tai |
1 ruukku | tuoretta basilikaa tai |
2 ps (à 150 g) | tai |
Valmistus
yli 60 min
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva maitoon. Lisää sokeri ja suola. Alusta jauhot vähitellen taikinaan ja lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa.
Kohota taikinaa kulhossa liinan alla 20–30 minuuttia.
Jaa taikina kahteen osaan. Kauli taikinapalat jauhojen avulla kahdeksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi (noin 30 cm x 40 cm).
Levitä taikinalevylle puolet tomaattimurskasta, valutetusta tonnikalasta, valutetuista ananaspaloista ja hienonnetusta basilikasta. Ripottele lopuksi päälle 1/3 juustoraasteesta. Rullaa taikina kuten kääretorttu ja leikkaa pötkö parin sentin viipaleiksi. Nosta palat uunipellille leivinpaperin päälle. Tee samoin toiselle taikinapalalle.
Ripottele pizzapullien pinnalle loppu juusto.
Paista pizzapullia 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Pizzapullat voi pakastaa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta