• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Prinssinakkikeitto

Prinssinakkikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 52,1 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 4-5(n. 400 g)perunaa
    • 1lvettä
    • 1Knorr Fond "du Chef" liha-annosfondi
    • 1pkt(300 g)Pikkuprinssi kuorettomia nakkeja (HK)
    • 2tomaattia
    • mustapippuria
    • (suolaa)
    • tuoretta persiljaa ja basilikaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese, kuori ja kuutioi perunat. Paloittele keittojuurekset pienemmiksi.
  2. Kiehauta vesi kattilassa ja liuota joukkoon fondi. Lisää kasvikset ja kypsennä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Tee ristiviillot nakkien päihin. Kuutioi tomaatit.
  3. Lisää keittoon nakit ja tomaatit. Mausta pippurilla (ja tarvittaessa suolalla). Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä enää keitä. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettuja yrttejä. Tarjoa lisäksi leipää. Juomaksi: Valio Gefilus piimää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 52,1 kcal218 kJ
  • Proteiinia2,16 g
  • Hiilihydraatteja3,96 g
  • Rasvaa2,94 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille