• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tuliset chilitonnikalapasteijat

Tuliset chilitonnikalapasteijat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • alle 30 min
  • 291 kcal / 100 g

Ainekset

12 kpl
    • 1pkt(500 g)Pirkka lehtitaikinalevyjä (pakaste)
    • 1tlk(185 g)Pirkka tonnikalaa chilikastikkeessa
    • 100gmaustamatonta tuorejuustoa
    • 1/2dltilliä hienonnettuna

Voiteluun

    • kananmunaa

Pinnalle

    • juustoraastetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä taikinalevyt pöydälle sulamaan.
  2. Valuta tonnikala ja poista kokonaiset chilit. Sekoita tonnikala, tuorejuusto ja tilli keskenään.
  3. Leikkaa taikinalevyt puoliksi. Laita taikinaneliöiden keskelle reilu ruokalusikallinen täytettä. Nipistä kaksi vastakkaista kulmaa yhteen kirjekuoreksi. Voitele pasteijat munalla. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 225 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 15 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 291 kcal1 220 kJ
  • Proteiinia6,93 g
  • Hiilihydraatteja23,7 g
  • Rasvaa19,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua