• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Uuniperunat ja anjovistäyte

Uuniperunat ja anjovistäyte
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • yli 60 min
  • 410 kcal / annos (410g)

Ainekset

2 annosta

Täyte

    • 2kananmunaa
    • 1rs(100 g)anjovisfileitä
    • 1/2pientäpunasipulia
    • 1prk(2 dl)Pirkka turkkilaista jogurttia
    • 1/2dltilliä hienonnettuna
    • 1tlsinappia
    • ripausmustapippuria

Valmistus

yli 60 min
  1. Kypsennä pistellyt perunat uunissa 200 asteessa noin tunti.
  2. Keitä kananmunat kypsiksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja hienonna ne. Hienonna myös valutetut anjovikset ja kuorittu punasipuli.
  3. Sekoita täytteen kaikki ainekset keskenään. Tarjoa uuniperunoiden täytteenä. Sopii myös Pirkka ruisnappien tai ruisleivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 410g100 g

  • 410 kcal1 720 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja43 g
  • Rasvaa19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1