• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Uuniperunat poro- ja lohitäytteellä

Valmista uuniperunoille kahta helppoa täytettä. Toiseen tulee kylmäsavuporoa ja toiseen kylmäsavulohta.
Uuniperunat poro- ja lohitäytteellä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 115 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1-2jauhoista perunaa / ruokailija (esim. Rosamunda)

Porotäyte

Lohitäyte

Lisäksi

    • alumiinifoliota

Valmistus

yli 60 min
  1. Pese isot, tasakokoiset perunat hyvin ja kääri folioon. Kypsennä 200 asteessa noin tunti.
  2. Porotäyte: Hienonna poro. Sekoita kermaviilin joukkoon poro, kuutioidut maustekurkkuviipaleet, sinappi, ketsuppi ja mustapippuri. Anna täytteen vetäytyä jääkaapissa hetken ennen tarjoilua.
  3. Lohitäyte: Hienonna lohi ja halkaistu, huuhdottu purjo. Notkista tuorejuusto kermalla. Lisää lohi, purjo, hienonnettu tilli ja mustapippuri. Anna täytteen vetäytyä jääkaapissa hetken ennen tarjoilua.
  4. Tee kypsiin perunoihin ristiviilto, purista perunaa hieman ja täytä haluamallasi täytteellä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 115 kcal482 kJ
  • Proteiinia8,24 g
  • Hiilihydraatteja5,56 g
  • Rasvaa6,69 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille