• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Raparperi-rahkapiirakka

Keväisen herkullinen ja raikas raparperi-rahkapiirakka valmistuu helposti pakastemurotaikinasta.
Raparperi-rahkapiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • yli 60 min
  • 265 kcal / annos (95g)

Ainekset

12 annosta

Täyte

Pinnalle

    • n. 250graparperia
    • 2rklsokeria

Valmistus

yli 60 min
  1. Kauli sulanut taikina noin 20 x 28 cm:n levyksi. Nosta levy vuokaan ja painele se pohjalle ja reunoille.
  2. Sekoita täyteainekset keskenään ja kaada täyte vuokaan.
  3. Leikkaa raparperit pitkittäin ohuiksi viipaleiksi ja asettele ne vieriviereen täytteen päälle. Ripottele päälle sokeria.
  4. Paista raparperi-rahkapiirakka 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 40 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 95g100 g

  • 265 kcal1 110 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja35 g
  • Rasvaa11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 13 arvostelua