• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Vadelma-minttusuklaajuustokakkuReseptin takana bloggaaja

Vadelma-minttusuklaajuustokakku

Vadelmainen juustokakku minttusuklaapohjalla on raikas kahvipöydän tarjottava. Uunissa paistettavan kakun maut ovat parhaimmillaan seuraavana päivänä. Reseptin on laatinut Heli-Hannele Pehkonen Beach House Kitchen -blogista.

  • 8 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

8 annosta

Pohja

Täyte

Koristeluun

    • 1rs(150 g)Pirkka vadelmia (tuoreita)
    • tomusokeria
    • tuoreita mintunlehtiä

Valmistus

yli 60 min
  1. Lohko keksit ja suklaa pienemmiksi paloiksi, murskaa ne monitoimikoneessa.
  2. Lisää vichy tai vesi.
  3. Painele keksimassa leivinpaperilla vuoratun kakkuvuoan pohjalle ja myös 1-2 cm korkeudelta reunoille.
  4. Levitä vadelmahillo pohjakerroksen päälle tasaisesti.
  5. Vatkaa kuohukerma löysäksi vaahdoksi ja lisää mascarpone. Lisää kananmunat yksitellen.
  6. Lisää tomusokeri, vaniljasokeri ja maissitärkkelys.
  7. Kääntele lusikalla täytteeseen jäiset vadelmat.
  8. Kaada massa vuokaan ja paista 180-asteisen uunin alaosassa noin 1 tunti.
  9. Jäähdytä kakku, irrota se vuoasta ja koristele vadelmilla. Viimeistele vadelma-minttusuklaajuustokakku tomusokerilla ja mintunlehdillä

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille