Välimeren perunasalaatti ja grillimakkarat
Grillimakkaroiden kanssa maistuu perunasalaatti. Paprika, tomaatti, oliivit ja salaattijuusto maustavat perunasalaatin välimeren tyyliin.
4 annostaalle 30 min153 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1-2pkt(à 400 g)grillimakkaroita
Perunasalaatti
- 1ps(600 g)kuorellisia perunaviipaleita (pakaste)
- 1/2tlsuolaa
- 1punasipuli
- 1/2tuoretta kurkkua
- 3tomaattia
Kastike
- 1/2dlsalaattijuustotölkin öljymarinadia
- 3rklpunaviinietikkaa
- 1tlminttua
- mustapippurirouhetta
Valmistus
alle 30 min- Kypsennä perunat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Ripottele perunaviipaleille suolaa.
- Viipaloi kuorittu punasipuli mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi myös paprika ja halkaistu kurkku. Lohko tomaatit. Valuta juustokuutiot ja säästä marinadi.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
- Pane isoon laakeaan kulhoon kerroksittain kuumia perunaviipaleita ja muita salaattiaineksia. Pirskottele kerroksien väliin kastiketta. Ripottele pinnalle oliivit.
- Grillaa makkarat ja tarjoa perunasalaatin kanssa.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 153 kcal641 kJ
- Proteiinia 4,86 g
- Hiilihydraatteja9,35 g
- Rasvaa10,7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi