• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Välimeren vihannesgratiini

Välimeren vihannesgratiini
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 291 kcal / annos (260g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • 1pkt(600 g)Kariniemen Kananpojan minuuttipihvejä, yrtti-
    • valkosipuli

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa tomaatit ja kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Lado kumpiakin vuorotellen perunaviipaleiden kanssa limittäin laakeaan, voideltuun uunivuokaan. Perunaviipaleita kannattaa latoa yhteen väliin useampiakin, jotta ainekset jakaantuvat tasaisesti ja vuoasta tulee puna-valko-vihreä-valko-kirjava.
  2. Ripottele suola, pippuri ja basilika ainesten päälle ja väliin tasaisesti. Lisää juustoraasteet vuoan pinnalle. Valuta oliiviöljyä ainesten päälle.
  3. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 45 minuuttia, kunnes perunat ja kesäkurpitsat ovat pehmeitä. Koristele basilikanlehdillä.
  4. Grillaa tai paista broilerit pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta yrttisekoituksella ja pippurilla.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 291 kcal1 220 kJ
  • Proteiinia8,6 g
  • Hiilihydraatteja27,3 g
  • Rasvaa17,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille