• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Valkosipuli-kinkkupasta

Erittäin nopeasti valmistuva valkosipulikinkkupasta on tehty tuorepastasta.
Valkosipuli-kinkkupasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2-3 annosta
  • alle 15 min
  • 152 kcal / 100 g

Ainekset

2-3 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paloittele juusto. Kuutioi omena ja kinkku.
  3. Kaada noin 1/2 dl pastan keitinlientä kattilaan. Lisää joukkoon juusto, omena- ja kinkkukuutiot. Keitä 2-3 minuuttia. Mausta pippurilla, tarvittaessa suolalla ja persiljalla.
  4. Annostele pasta ja kastike lautasille. Tarjoa lisäksi parmesaania.

Ravintosisältö per 100 g

  • 152 kcal638 kJ
  • Proteiinia8,6 g
  • Hiilihydraatteja16,4 g
  • Rasvaa5,75 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5