
Valkosipuli-kinkkupasta
Erittäin nopeasti valmistuva valkosipulikinkkupasta on tehty tuorepastasta.
2–3 annostaalle 15 min
Ainekset
2–3 annosta
- 1pkt(250 g)Pirkka Parhaat ravioleja, ricotta-pinaatti
- 1pkt(100 g)Pirkka valkosipulituorejuustoa
- 1(150 g)Pirkka omena (kotimainen tai esim. Royal Gala)
- 100gHK leppäsavukinkkua
- n. 1/2dlpastan keitinlientä
- ripausmustapippuria
- (ripaussuolaa)
- 1/2dlpersiljaa hienonnettuna
Valmistus
alle 15 min- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paloittele juusto. Kuutioi omena ja kinkku.
- Kaada noin 1/2 dl pastan keitinlientä kattilaan. Lisää joukkoon juusto, omena- ja kinkkukuutiot. Keitä 2–3 minuuttia. Mausta pippurilla, tarvittaessa suolalla ja persiljalla.
- Annostele pasta ja kastike lautasille. Tarjoa lisäksi parmesaania.
Kategoriat
Kokeile myös
- alle 15 min3,9(369 arvostelua)
- alle 30 min3,8(106 arvostelua)
- alle 30 min4,1(16 arvostelua)
Kommentoi