Pestojauhelihapihvit tomaattikastikkeessa

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,50 €/annos.
Pestojauhelihapihvit tomaattikastikkeessa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 150 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Tomaattikastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita jauhelihan joukkoon pestokastike, sipulikuutiot, muna, korppujauhot ja pippuri. Jaa taikina 8 osaan ja taputtele kostutetuin käsin pihveiksi.
  2. Kuumenna rasva paistokasarissa. Paista pihvit kahdessa erässä. Siirrä pihvit lautaselle.
  3. Kaada kasariin paseerattu tomaatti ja vesi, jonka joukkoon on sekoitettu vehnäjauhot. Sekoita kastiketta, kunnes se kiehuu. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Nostele kasariin pihvit ja anna hautua noin 5 minuuttia. Lisää kasvirasvasekoite ja koristele persiljalla. Tarjoa perunoiden, riisin tai pastan kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 150 kcal628 kJ
  • Proteiinia9,61 g
  • Hiilihydraatteja5,11 g
  • Rasvaa10,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille