Varhaiskaaliwokki
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Herkullinen ja nopea ateria syntyy suikaloidusta varhaiskaalista, porkkanasta ja jauhelihasta. Kiinalaisittain maustettu wokki on arkiruokaa parhaimmillaan.
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
800 g | varhaiskaalia tai |
2 (200 g) | tai |
4 (100 g) | tai |
3 | tai |
1 | tai |
1 tl | tai |
1 pkt (500 g) | tai |
1/2 tl | tai |
1/2 tl | tai |
3 rkl | tai |
1 rkl | tai |
Valmistus
alle 30 min
Suikaloi varhaiskaali ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja raasta porkkana. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna myös nippusipuli varsineen. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.
Kuumenna öljy pannussa tai muurikassa. Ruskista jauheliha ja lisää porkkanaraaste, hienonnetut sipulit ja chili. Säästä sipulinvarret koristeeksi. Mausta suolalla ja maustepippurilla.
Lisää kaali ja jatka paistamista kunnes se on hieman pehmennyt. Mausta soijalla ja viinietikalla. Viimeistele wokki sipulinvarsilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,9(80 arvostelua)
- alle 30 min2,6(85 arvostelua)
- alle 30 min2,9(54 arvostelua)
- 30 - 60 min4,3(44 arvostelua)
- alle 30 min4,7(111 arvostelua)
- alle 30 min3,4(19 arvostelua)
- alle 30 min4,2(118 arvostelua)
- yli 60 min3,9(141 arvostelua)