• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Värikäs possuwokki

Värikäs possuwokki valmistuu helposti marinoiduista porsaankinkkusuikaleista ja pakastevihanneksista.
Värikäs possuwokki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 79,2 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(300 g)marinoituja porsaan kinkkusuikaleita
    • 1/2rklöljyä
    • 2dlvettä
    • 1rklöljyä
    • 2dlappelsiinitäysmehua
    • 1/2dlvettä
    • 1rklperunajauhoja
    • persiljaa

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna paistokasarissa öljy ja ruskista lihasuikaleet. Lisää kasariin vesi ja hauduta kannen alla noin 20 minuuttia.
  2. Kuumena sillä aikaa toisessa pannussa öljyä ja kaada pannuun jäinen wok-sekoitus. Kypsennä 7 minuuttia lastalla sekoittaen. Kumoa vihannekset lihasuikaleiden joukkoon. Lisää appelsiinitäysmehu. Anna hautua muutama minuutti.
  3. Sekoita vesi ja perunajauhot. Kaada seos ohuena nauhana kasariin samalla sekoittaen. Kiehauta ja ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa basmatiriisin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 79,2 kcal331 kJ
  • Proteiinia4,35 g
  • Hiilihydraatteja22 g
  • Rasvaa4,66 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3