Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Värikäs possuwokkiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Värikäs possuwokki

Värikäs possuwokki valmistuu helposti marinoiduista porsaankinkkusuikaleista ja pakastevihanneksista.

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(300 g)marinoituja porsaan kinkkusuikaleita
    • 1/2rklöljyä
    • 2dlvettä
    • 1rklöljyä
    • 2dlappelsiinitäysmehua
    • 1/2dlvettä
    • 1rklperunajauhoja
    • persiljaa

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna paistokasarissa öljy ja ruskista lihasuikaleet. Lisää kasariin vesi ja hauduta kannen alla noin 20 minuuttia.
  2. Kuumena sillä aikaa toisessa pannussa öljyä ja kaada pannuun jäinen wok-sekoitus. Kypsennä 7 minuuttia lastalla sekoittaen. Kumoa vihannekset lihasuikaleiden joukkoon. Lisää appelsiinitäysmehu. Anna hautua muutama minuutti.
  3. Sekoita vesi ja perunajauhot. Kaada seos ohuena nauhana kasariin samalla sekoittaen. Kiehauta ja ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa basmatiriisin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille9 arvostelua