• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
Vegaaninen cashewtuorejuustoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vegaaninen cashewtuorejuusto

Helppo vegaaninen tuorejuusto maistuu kaikille. Voit käyttää erilaisia yrttejä tai maustaa juuston vaikka valkosipulilla. N. 0,35€/annos.

  • 10 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

10 annosta
    • 4 1/2dlmakeuttamatonta mantelijuomaa
    • 1/4dloliiviöljyä
    • 2rklagar-agar hiutaleita (Agar Flakes)
    • 1tlsuolaa
    • 1dlbasilikaa hienonnettuna

Valmistus

yli 60 min
  1. Hienonna cashewpähkinät tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
  2. Sekoita mantelijuoma, oliiviöljy ja agar-agar kattilassa. Nosta kattila levylle ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.
  3. Kaada hieman jäähtynyt seos vähän kerrallaan cashewpähkinöiden joukkoon samalla kokoajan sekoittaen. Lisää suola ja basilika.
  4. Öljyä esimerkiksi kaksi matalaa pakasterasiaa ja kaada seos rasioihin. Anna juustojen hyytyä yön yli jääkaapissa ja tarjoa tuorejuuston tapaan.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 14 arvostelua