Vegaaninen mantelijuusto
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Vegaaninen juusto valmistuu helposti. Mantelijuusto on vegaaninen fetan korvike, joka maistuu esimerkiksi leivän päällä tai salaatissa.
- Laktoositon
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
150 g | kuoretonta mantelijauhetta tai |
1 1/4 dl | vettä tai |
1/2 dl | oliiviöljyä tai |
2 rkl | sitruunanmehua tai |
1 | valkosipulinkynsi hienonnettuna tai |
1 tl | suolaa tai |
Valmistus
yli 60 min
Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Vuoraa juustomuotti tai siivilä harsokankaalla ja laita alle astia. Kaada massa siivilään ja valuta yön yli jääkaapissa. (Voit käyttää myös kahvinsuodatinta ja suodatinpussia).
Nosta valutettu juustopala uunivuokaan. Paista juustoa 175-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Jäähdytä. Tarjoa juusto sellaisenaan juustotarjottimella tai esimerkiksi murusteltuna salaatissa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(40 arvostelua)
- yli 60 min4,0(24 arvostelua)
- yli 60 min4,2(31 arvostelua)
- 30 - 60 min4,7(15 arvostelua)
- 30 - 60 min4,2(72 arvostelua)
- yli 60 min4,0(27 arvostelua)
- alle 5 min3,8(66 arvostelua)
- yli 60 min4,0(51 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (49 arvostelua)
- Maidoton6 vuotta sittenKauanko tämä säilyy hyvänä?
- K-Kuluttajapalvelu6 vuotta sittenHei Maidoton, vegaaninen mantelijuusto säilyy jääkaapissa muutaman päivän. Sen voi myös pakastaa.