Vegaaninen mantelijuusto
Vegaaninen juusto valmistuu helposti. Mantelijuusto on vegaaninen fetan korvike, joka maistuu esimerkiksi leivän päällä tai salaatissa. N. 0,55€/annos.
- 6 annosta
- yli 60 min
Ainekset
6 annosta
- 150gkuoretonta mantelijauhetta
- 1 1/4dlvettä
- 1/2dloliiviöljyä
- 2rklsitruunanmehua
- 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1tlsuolaa
Valmistus
yli 60 min- Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Vuoraa juustomuotti tai siivilä harsokankaalla ja laita alle astia. Kaada massa siivilään ja valuta yön yli jääkaapissa. (Voit käyttää myös kahvinsuodatinta ja suodatinpussia).
- Nosta valutettu juustopala uunivuokaan. Paista juustoa 175-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Jäähdytä. Tarjoa juusto sellaisenaan juustotarjottimella tai esimerkiksi murusteltuna salaatissa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Kauanko tämä säilyy hyvänä?
Hei Maidoton, vegaaninen mantelijuusto säilyy jääkaapissa muutaman päivän. Sen voi myös pakastaa.