Vegaaninen laskiaispulla suklaamoussella
Kokeile vegaanista laskiaispullaa Kahvia ja Kasvisruokaa –blogin tyyliin!
14 kplyli 60 min
Ainekset
14 kpl
- 2prkPlanti maidotonta vispikermaa tai muuta vaahtoutuvaa maidotonta vispiä
- 1/2pktTofutti maustamatonta tuorejuustoa
- 80gDammenberg maidotonta valkosuklaata
- 2tlvanilja-aromia
- tomusokeria
- Pirkka vadelmahilloa
Valmistus
yli 60 min- Paista pullat paketin ohjeen mukaan.
- Vaahdota kerma. Kasviskermat vaahtoavat parhaiten kylmillä välineillä. Jaa kahteen eri astiaan ja siirrä jääkaappiin.
- Sulata suklaat vesihauteessa vuoron perään. Norota suklaa ohuena vanana kerman joukkoon jatkuvasti vatkaten. Käytä tumma suklaa toiseen osaan kermasta ja sekoita valkosuklaa toiseen. Siirrä takaisin jääkaappiin noin 15-30min ajaksi.
- Kun suklaa on jähmettänyt kermaa entisestään, vatkaa seosta vielä muutaman minuutin ajan, kunnes siitä tulee kuohkea. Lisää kumpaankin kulhoon 0.5dl tuorejuustoa ja 1tl vanilja-aromia. Suklaa makeuttaa seosta, mutta jos haluat makeampaa, lisää vielä tomusokeria maun mukaan.
- Halkaise pullat, pursota täytteet haluamallasi tavalla ja lisää hillo keskelle.
Tiesitkö että...
Vinkki: Voit halutessasi rouhia Pirkka tummaa suklaata pullien päälle tai kerman sisään sattumiksi! Lähde: www.kahviajakasvisruokaa.fiKategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Hei! Kuinka jähmeitä vaahdoista tulee? Onnistuisiko jos käyttäisi kakun täytteenä näitä suklaavaahtoja?
Suklaakakkua tekemässä, suklaamoussejen on tarkoitus olla kuohkeita. Mikäli lopputulos on liian löysä kakun täytteeksi, voi mousseja vatkata kauemmin tai pitää pidemmän aikaa jääkaapissa.