Vegaaninen laskiaispulla suklaamoussella
- Annosmäärä14 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Kokeile vegaanista laskiaispullaa Kahvia ja Kasvisruokaa –blogin tyyliin!
- Laktoositon
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
14 kpl
1 pkt | tai |
2 prk | Planti maidotonta vispikermaa tai muuta vaahtoutuvaa maidotonta vispiä tai |
1/2 pkt | Tofutti maustamatonta tuorejuustoa tai |
80 g | tai |
80 g | tai |
2 tl | vanilja-aromia tai |
tomusokeria tai | |
Pirkka vadelmahilloa tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 274 kJ / 304 kcal |
Rasva | 15,9 g |
josta tyydyttynyttä | 8,2 g |
Hiilihydraatit | 33,9 g |
josta sokereita | 10,3 g |
Proteiini | 4,7 g |
Suola | 0,5 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Paista pullat paketin ohjeen mukaan.
Vaahdota kerma. Kasviskermat vaahtoavat parhaiten kylmillä välineillä. Jaa kahteen eri astiaan ja siirrä jääkaappiin.
Sulata suklaat vesihauteessa vuoron perään. Norota suklaa ohuena vanana kerman joukkoon jatkuvasti vatkaten. Käytä tumma suklaa toiseen osaan kermasta ja sekoita valkosuklaa toiseen. Siirrä takaisin jääkaappiin noin 15–30min ajaksi.
Kun suklaa on jähmettänyt kermaa entisestään, vatkaa seosta vielä muutaman minuutin ajan, kunnes siitä tulee kuohkea. Lisää kumpaankin kulhoon 0.5dl tuorejuustoa ja 1tl vanilja-aromia. Suklaa makeuttaa seosta, mutta jos haluat makeampaa, lisää vielä tomusokeria maun mukaan.
Halkaise pullat, pursota täytteet haluamallasi tavalla ja lisää hillo keskelle.
Vinkki: Voit halutessasi rouhia Pirkka tummaa suklaata pullien päälle tai kerman sisään sattumiksi! Lähde: www.kahviajakasvisruokaa.fi
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka esipaistettu vehnäpulla n.14kpl/700g pakasteHinta 3,29/kpl4,70/kg
- Plussa-etu −13 %Philadelphia tuorejuusto 175g original laktoositonPlussa-kortillaEtuhinta 1,89/kpl10,80/kgIlman Plussa-korttia 2,19/kpl (12,51/kg)
- Pirkka tumma leivontasuklaa 200g RFAHinta 2,35/kpl11,75/kg
- Dr. Oetker Vanilja-aromi 30mlHinta 2,79/kpl93,00/l
- Dansukker Luomu tomusokeri 500gHinta 2,79/kpl5,58/kg
- Findus Omena-Kanelipullia Big Pack 700 gHinta 6,39/kpl9,13/kg
- Findus Kanelipullia Big Pack 700 gHinta 6,39/kpl9,13/kg
- Pirkka tuorejuusto maustamaton 180g laktoositonHinta 1,79/kpl9,94/kg
- Crème Bonjour Maustamaton laktoositon levite 200gHinta 2,09/kpl10,45/kg
- Fazer Ögon Leivontasuklaa 200g TummaHinta 5,49/kpl27,45/kg
- Dr. Oetker Vanilja-aromi 38 mlHinta 2,79/kpl73,42/l
- TaylorColl vanillaextract 50ml luomuHinta 6,35/kpl127,00/l
- Pysyvästi edullinenDansukker Tomusokeri 500gHinta 1,29/kpl2,58/kg
- St. Dalfour Vadelmahillo 284gHinta 4,15/kpl14,61/kg
- St. Dalfour Vadelma-granaattiomenahillo 284gHinta 4,15/kpl14,61/kg
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(172 arviota)
- alle 30 min4,3(70 arviota)
- yli 60 min4,1(14 arviota)
- yli 60 min4,5(26 arviota)
- yli 60 min4,6(155 arviota)
- yli 60 min4,5(482 arviota)
- alle 15 min4,5(82 arviota)
- yli 60 min3,4(7 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (21 arviota)
- Suklaakakkua tekemässä3 vuotta sittenHei! Kuinka jähmeitä vaahdoista tulee? Onnistuisiko jos käyttäisi kakun täytteenä näitä suklaavaahtoja?
- K-Kuluttajapalvelu3 vuotta sittenSuklaakakkua tekemässä, suklaamoussejen on tarkoitus olla kuohkeita. Mikäli lopputulos on liian löysä kakun täytteeksi, voi mousseja vatkata kauemmin tai pitää pidemmän aikaa jääkaapissa.