Vegaaninen laskiaispulla suklaamoussella
Kokeile vegaanista laskiaispullaa Kahvia ja Kasvisruokaa –blogin tyyliin!
- 14 kpl
- yli 60 min
Ainekset
14 kpl
- 2prkPlanti maidotonta vispikermaa tai muuta vaahtoutuvaa maidotonta vispiä
- 1/2pktTofutti maustamatonta tuorejuustoa
- 80gDammenberg maidotonta valkosuklaata
- 2tlvanilja-aromia
- tomusokeria
- Pirkka vadelmahilloa
Valmistus
yli 60 min- Paista pullat paketin ohjeen mukaan.
- Vaahdota kerma. Kasviskermat vaahtoavat parhaiten kylmillä välineillä. Jaa kahteen eri astiaan ja siirrä jääkaappiin.
- Sulata suklaat vesihauteessa vuoron perään. Norota suklaa ohuena vanana kerman joukkoon jatkuvasti vatkaten. Käytä tumma suklaa toiseen osaan kermasta ja sekoita valkosuklaa toiseen. Siirrä takaisin jääkaappiin noin 15-30min ajaksi.
- Kun suklaa on jähmettänyt kermaa entisestään, vatkaa seosta vielä muutaman minuutin ajan, kunnes siitä tulee kuohkea. Lisää kumpaankin kulhoon 0.5dl tuorejuustoa ja 1tl vanilja-aromia. Suklaa makeuttaa seosta, mutta jos haluat makeampaa, lisää vielä tomusokeria maun mukaan.
- Halkaise pullat, pursota täytteet haluamallasi tavalla ja lisää hillo keskelle.
Tiesitkö että...
Vinkki: Voit halutessasi rouhia Pirkka tummaa suklaata pullien päälle tai kerman sisään sattumiksi! Lähde: www.kahviajakasvisruokaa.fiKategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi