Vegaaninen laskiaispulla suklaamoussella
- Annosmäärä14 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Kokeile vegaanista laskiaispullaa Kahvia ja Kasvisruokaa –blogin tyyliin!
- Laktoositon
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
14 kpl
1 pkt | tai |
2 prk | Planti maidotonta vispikermaa tai muuta vaahtoutuvaa maidotonta vispiä tai |
1/2 pkt | Tofutti maustamatonta tuorejuustoa tai |
80 g | tai |
80 g | Dammenberg maidotonta valkosuklaata tai |
2 tl | vanilja-aromia tai |
tomusokeria tai | |
Pirkka vadelmahilloa tai |
Valmistus
yli 60 min
Paista pullat paketin ohjeen mukaan.
Vaahdota kerma. Kasviskermat vaahtoavat parhaiten kylmillä välineillä. Jaa kahteen eri astiaan ja siirrä jääkaappiin.
Sulata suklaat vesihauteessa vuoron perään. Norota suklaa ohuena vanana kerman joukkoon jatkuvasti vatkaten. Käytä tumma suklaa toiseen osaan kermasta ja sekoita valkosuklaa toiseen. Siirrä takaisin jääkaappiin noin 15–30min ajaksi.
Kun suklaa on jähmettänyt kermaa entisestään, vatkaa seosta vielä muutaman minuutin ajan, kunnes siitä tulee kuohkea. Lisää kumpaankin kulhoon 0.5dl tuorejuustoa ja 1tl vanilja-aromia. Suklaa makeuttaa seosta, mutta jos haluat makeampaa, lisää vielä tomusokeria maun mukaan.
Halkaise pullat, pursota täytteet haluamallasi tavalla ja lisää hillo keskelle.
Vinkki: Voit halutessasi rouhia Pirkka tummaa suklaata pullien päälle tai kerman sisään sattumiksi! Lähde: www.kahviajakasvisruokaa.fi
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(154 arvostelua)
- yli 60 min4,3(18 arvostelua)
- yli 60 min4,6(144 arvostelua)
- yli 60 min4,1(14 arvostelua)
- yli 60 min4,5(25 arvostelua)
- 30 - 60 min3,3(15 arvostelua)
- yli 60 min3,4(7 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(25 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (20 arvostelua)
- Suklaakakkua tekemässä1 vuosi sittenHei! Kuinka jähmeitä vaahdoista tulee? Onnistuisiko jos käyttäisi kakun täytteenä näitä suklaavaahtoja?
- K-Kuluttajapalvelu1 vuosi sittenSuklaakakkua tekemässä, suklaamoussejen on tarkoitus olla kuohkeita. Mikäli lopputulos on liian löysä kakun täytteeksi, voi mousseja vatkata kauemmin tai pitää pidemmän aikaa jääkaapissa.