Vegaaninen laskiaispulla suklaamoussellaReseptin takana bloggaaja

Vegaaninen laskiaispulla suklaamoussella

  • Annosmäärä14 kpl
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Kokeile vegaanista laskiaispullaa Kahvia ja Kasvisruokaa –blogin tyyliin!
  • Laktoositon
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

14 kpl
1 pkt
 
tai
2 prk
 
tai
1/2 pkt
 
Tofutti maustamatonta tuorejuustoa
tai
80 g
 
tai
80 g
 
tai
2 tl
 
vanilja-aromia
tai
 
tomusokeria
tai
 
Pirkka vadelmahilloa
tai

Ravintosisältö

Energia
1 274 kJ / 304 kcal
Rasva
15,9 g
josta tyydyttynyttä
8,2 g
Hiilihydraatit
33,9 g
josta sokereita
10,3 g
Proteiini
4,7 g
Suola
0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min

Paista pullat paketin ohjeen mukaan.

Vaahdota kerma. Kasviskermat vaahtoavat parhaiten kylmillä välineillä. Jaa kahteen eri astiaan ja siirrä jääkaappiin.

Sulata suklaat vesihauteessa vuoron perään. Norota suklaa ohuena vanana kerman joukkoon jatkuvasti vatkaten. Käytä tumma suklaa toiseen osaan kermasta ja sekoita valkosuklaa toiseen. Siirrä takaisin jääkaappiin noin 15–30min ajaksi.

Kun suklaa on jähmettänyt kermaa entisestään, vatkaa seosta vielä muutaman minuutin ajan, kunnes siitä tulee kuohkea. Lisää kumpaankin kulhoon 0.5dl tuorejuustoa ja 1tl vanilja-aromia. Suklaa makeuttaa seosta, mutta jos haluat makeampaa, lisää vielä tomusokeria maun mukaan.

Halkaise pullat, pursota täytteet haluamallasi tavalla ja lisää hillo keskelle.

Vinkki: Voit halutessasi rouhia Pirkka tummaa suklaata pullien päälle tai kerman sisään sattumiksi! Lähde: www.kahviajakasvisruokaa.fi

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka esipaistettu vehnäpulla n.14kpl/700g pakaste
    Hinta 3,39/kpl
    4,84/kg
  • Philadelphia tuorejuusto 175g original laktoositon
    Hinta 2,35/kpl
    13,43/kg
  • Pirkka tumma leivontasuklaa 200g RFA
    Hinta 2,35/kpl
    11,75/kg
  • TaylorColl vanillaextract 50ml luomu
    Hinta 6,35/kpl
    127,00/l
  • Dansukker Luomu tomusokeri 500g
    Hinta 2,89/kpl
    5,78/kg
  • Findus Omena-Kanelipullia Big Pack 700 g
    Hinta 6,25/kpl
    8,93/kg
  • Findus Kanelipullia Big Pack 700 g
    Hinta 6,25/kpl
    8,93/kg
  • Pirkka tuorejuusto maustamaton 180g laktoositon
    Hinta 1,99/kpl
    11,06/kg
  • Herkkutilan Tuorejuusto 200g
    Hinta 2,59/kpl
    12,95/kg
  • Fazer leivontasuklaa 70% 100g Premium
    Hinta 2,39/kpl
    23,90/kg
  • TaylorColl vanilla paste 65g luomu
    Hinta 7,09/kpl
    109,08/kg
  • Dansukker Tomusokeri 500g
    Hinta 1,75/kpl
    3,50/kg
  • Den Gamle Fabrik enemmän marjaa vähemmän sokeria vadelmahillo 270g
    Hinta 5,55/kpl
    20,56/kg
  • St. Dalfour Vadelmahillo 284g
    Hinta 4,15/kpl
    14,61/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,7 (21 arviota)

  • Suklaakakkua tekemässä
    2 vuotta sitten
    Hei! Kuinka jähmeitä vaahdoista tulee? Onnistuisiko jos käyttäisi kakun täytteenä näitä suklaavaahtoja?
  • K-Kuluttajapalvelu
    2 vuotta sitten
    Suklaakakkua tekemässä, suklaamoussejen on tarkoitus olla kuohkeita. Mikäli lopputulos on liian löysä kakun täytteeksi, voi mousseja vatkata kauemmin tai pitää pidemmän aikaa jääkaapissa.