• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Vegaaninen puolukkajuustokakku purkissaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vegaaninen puolukkajuustokakku purkissa

Vegaaniset puolukkajuustokakut valmistuvat helposti, kun kokoat ne valmiiksi annosmaljoihin. Noin 1,10€/annos*

  • 6 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

6 annosta
    • 1tlk(2 dl)Planti Creamy Dessert kauravispiä
    • 1rsOatly påMackan maustamatonta kauralevitettä
    • 2rklappelsiinin mehua
    • 2tlappelsiininkuorta raastettuna
    • 1rklsokeria
    • 2tlvaniljasokeria

Pohjalle

Valmistus

alle 15 min
  1. Vaahdota kauravispi kuohkeaksi. Sekoita joukkoon kauralevite, kohmeiset puolukat, appelsiinin mehu ja -kuori sekä sokerit.
  2. Murskaa keksit (6 kpl) annoslasien tai lasipurkkien pohjalle. Jaa puolukkamousse tasaisesti annosten kesken. Koristele pinta keksimuruilla ja mintulla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua