Vegaaninen puolukkajuustokakku purkissa
Vegaaniset puolukkajuustokakut valmistuvat helposti, kun kokoat ne valmiiksi annosmaljoihin. Noin 1,10€/annos*
- 6 annosta
- alle 15 min
Ainekset
6 annosta
- 1tlk(2 dl)Planti Creamy Dessert kauravispiä
- 1prk(150 g)Oatly påMackan maustamatonta levitettä
- 1ps(200 g)Pirkka puolukoita (pakaste)
- 2rklappelsiinin mehua
- 2tlappelsiininkuorta raastettuna
- 1rklsokeria
Pohjalle
- mintunlehtiä
Valmistus
alle 15 min- Vaahdota kauravispi kuohkeaksi. Sekoita joukkoon kauralevite, kohmeiset puolukat, appelsiinin mehu ja -kuori sekä sokerit.
- Murskaa keksit (6 kpl) annoslasien tai lasipurkkien pohjalle. Jaa puolukkamousse tasaisesti annosten kesken. Koristele pinta keksimuruilla ja mintulla.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi