• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Vegaaniset mangorahkapullatReseptin takana bloggaaja

Vegaaniset mangorahkapullat

Vegaaniset mangorahkapullat pääsiäisherkuksi Kahvia & Kasvisruokaa- blogista!

  • 12-15 kpl
  • yli 60 min

Ainekset

12-15 kpl

Täyte

    • 1/4prk(á 400 g)Alpro Go On maustamatonta "rahkaa"
    • 1/2prk(á 150 g)Oatly påMackan maustamatonta levitettä
    • 1rklvanilja-aromia
    • 2rklsokeria
    • 2rklperunajauhoja
    • 1/2dlsoseutettua tuoretta mangoa
    • mangopalasattumia
    • 1mango koristeeksi
    • 1/2ps(á 100 g)Pirkka mantelilastuja
    • vahvaa kahvia voiteluun

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita vehnäjauhot, sokeri, suola ja kuivahiiva keskenään. Lämmitä kookosmaito noin 42-asteiseksi. Sekoita kookosmaito kuiviin aineksiin ja vaivaa hetki. Lisää öljy ja jatka vaivaamista 5-10 minuutin ajan. Aseta vedottomaan paikkaan noin 40 minuutin ajaksi kohoamaan.
  2. Sekoita kaikki täytteen ainekset vatkaimella tasaiseksi. Pilko mangopalat valmiiksi.
  3. Kun taikina on kohonnut, vaivaa siihen tarvittaessa lisää jauhoja, kunnes taikina ei tartu käsiin. Jaa taikina 12-15 osaan. Pyöritä palloksi ja paina keskelle reikä. Lusikoi täytettä koloon ja koristele mangopaloilla ja mantelilastuilla. Voitele pulla vahvalla kahvilla. Paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia tai kunnes pulla on reunasta saanut väriä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua