• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vihreä pinaatti-tofukastike

Soijamaidosta valmistettu tofu on hyvä proteiinin lähde, joka tuo mukavaa vaihtelua ruokavalioon. Kookoskerma antaa tofukastikkeeseen pehmeän maun. Resepti vain noin 1,55 €/annos*.
Vihreä pinaatti-tofukastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Kuutioi tofu. Kuullota sipuleita öljyssä paistokasarissa. Lisää tofu ja ruskista. Mausta suolalla ja juustokuminalla.
  2. Lisää pannulle lehtipinaatti ja ohuet vihreät pavut. Kuumenna sekoitellen, kunnes pinaatti on sulanut.
  3. Kaada kasariin kookoskerma ja kuumenna kastike. Mausta ripauksella mustapippuria. Tarjoa kastike riisin tai couscousin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 166 kcal694 kJ
  • Proteiinia7,48 g
  • Hiilihydraatteja5,98 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille41
  • Justiina19.3.2016

    Joo toinen kookoskerma on paikallaan ja enemmän mausteita. Raaka-aineet hyvät.

  • Tanja18.2.2016

    Muuntelin vähän ohjetta, koska muuten jäisi todella mauttomaksi. Lisäsin paprikajauhetta, suolaa, limen mehua, osterikastiketta ja soijakastiketta. Tuli aika hyvää, mutta ensi kerralla aion lisätä kaikkea vähän enemmän ja pistän toisen paketin kookoskermaa.

  • ville17.2.2016

    Ajattelin kopioida reseptin wordiin. Muotoilu heittää tekstin aivan sekasin eli joutuu varmaan ostaa jonkun valmis safkan

  • Sissi9.2.2016

    Kovin mauttomaksi jäi... Niin kyllä ennakoinkin ohjeen perusteella. Muuten ok, mutta millähän tätä maustaisi lisää?

  • Ulpu4.2.2016

    Lisäsin tuoreen valkosipulin lisäksi valkosipulijauhetta sekä paistovaiheessa että lopuksi +runsaasti mustapippuria. Todella herkullista voimaruokaa :)

  • Olli31.1.2016

    Tein juuri ohjeen mukaan ja hieman jäi raadin mielestä mauttomaksi... ei lannistuta, uusi versio ja enemmän valkosipulia ja mustapippuria