• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pinaattikeitto tuoreesta pinaatista

Tuoreesta pinaatista valmistettu pinaattikeitto on nopea ja edullinen arkiruoka koko perheelle. Tarjoa keitto kananmunanpuolikkaiden kanssa.
Pinaattikeitto tuoreesta pinaatista
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(200 g)tuoretta pinaattia
    • 3rkljuoksevaa margariinia
    • 3/4dlvehnäjauhoja
    • 1lmaitoa
    • 3/4tlsuolaa
    • 1/2tlsokeria
    • ripausvalkopippuria

Valmistus

alle 15 min
  1. Hienonna huuhdottu pinaatti ja kuullota sitä rasvassa hetki.
  2. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita. Kaada joukkoon puolet maidosta koko ajan sekoittaen. Sekoita kunnes keitto on tasaista ja se kiehuu. Lisää loppu maito ja keitä pari minuuttia.
  3. Mausta suolalla, sokerilla ja valkopippurilla. Tarjoa keitto keitettyjen munanpuolikkaiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 74,5 kcal312 kJ
  • Proteiinia2,94 g
  • Hiilihydraatteja6,19 g
  • Rasvaa4,11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9