Veneperunat
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Veneperunat on helppo valmistaa, sillä perunoita ei tarvitse kuoria. Mausta perunat haluamallasi tavalla tai tarjoa mausteisen dipin kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ravintosisältö
Energia | 540 kJ / 128 kcal |
Rasva | 2,2 g |
josta tyydyttynyttä | 0,3 g |
Hiilihydraatit | 24,2 g |
josta sokereita | 0,8 g |
Proteiini | 2,8 g |
Suola | 0,5 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Pese perunat huolellisesti. Halkaise perunat kahtia ja leikkaa lohkoiksi
Pyörittele perunat kulhossa öljyn kanssa ja levitä perunat pellille leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle suola.
Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, tai kunnes perunat ovat kypsiä.
Vinkki! Mausta perunat haluamallasi tavalla esimerkiksi grillimausteella.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka rypsiöljy 450mlHinta 2,19/kpl4,87/l
- Pirkka suomalainen yleisperuna 2 kgHinta 2,30/kpl1,15/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka rypsiöljy 900mlHinta 3,99/kpl4,43/l
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,35/kpl8,70/l
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(137 arviota)
- yli 60 min4,8(12 arviota)
- yli 60 min3,9(27 arviota)
- 30 - 60 min3,9(168 arviota)
- alle 30 min3,9(37 arviota)
- 30 - 60 min3,9(126 arviota)
- 30 - 60 min3,9(437 arviota)
- 30 - 60 min3,0(2 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (52 arviota)
- Minni2 vuotta sittenOnkohan veneperuna sama kuin lohkoperuna?😁
- Tantero6 vuotta sittenAina yhtä suosittu meillä, vain mausteita vaihtamalla erilaista maukasta edullista ruokaa