• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Peruna-kesäkurpitsahöystö

Tämä peruna-kesäkurpitsahöystö maistuu sellaisenaan tai eri ruokien lisäkkeenä. Tarjoile esimerkiksi lihapullien tai pihvien kanssa.
Peruna-kesäkurpitsahöystö
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Lohko sipuli.
  2. Kuullota perunaviipaleita ja sipulilohkoja öljyssä kattilassa tai paistokasarissa hetken aikaa. Lisää vesi, pippuri ja rosmariini. Anna perunoiden hautua noin 10 minuuttia.
  3. Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää kattilaan. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia, kunnes ainekset ovat kypsiä.
  4. Viipaloi aurinkokuivatut tomaatit ja lisää kattilaan. Lisää myös sinihomejuustomuru sekä puolikas kasvisliemikuutio. Kuumenna niin, että juusto sulaa ja liemikuutio liukenee. Peruna-kesäkurpitsahöystöä voi tarjota sellaisenaan raikkaan salaatin kanssa tai esimerkiksi pihvien lisäkkeenä.

Ravintosisältö perannos 280g100 g

  • 234 kcal980 kJ
  • Proteiinia6,1 g
  • Hiilihydraatteja21,5 g
  • Rasvaa11,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille