Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Peruna-kesäkurpitsahöystöTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Peruna-kesäkurpitsahöystö

Tämä peruna-kesäkurpitsahöystö maistuu sellaisenaan tai eri ruokien lisäkkeenä. Tarjoile esimerkiksi lihapullien tai pihvien kanssa.

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Lohko sipuli.
  2. Kuullota perunaviipaleita ja sipulilohkoja öljyssä kattilassa tai paistokasarissa hetken aikaa. Lisää vesi, pippuri ja rosmariini. Anna perunoiden hautua noin 10 minuuttia.
  3. Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää kattilaan. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia, kunnes ainekset ovat kypsiä.
  4. Viipaloi aurinkokuivatut tomaatit ja lisää kattilaan. Lisää myös sinihomejuustomuru sekä puolikas kasvisliemikuutio. Kuumenna niin, että juusto sulaa ja liemikuutio liukenee. Peruna-kesäkurpitsahöystöä voi tarjota sellaisenaan raikkaan salaatin kanssa tai esimerkiksi pihvien lisäkkeenä.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille4 arvostelua