VohvelikakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vohvelikakku

Vohveleista kokoat helposti näyttävän kakun. Vohvelikakku täytetään banoffee tyyliin kinuskilla, banaanilla ja kermalla. Kokeile täytteeksi myös marjoja. Noin 1,20€/annos*

  • 6-8 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6-8 annosta

Kinuski

    • 1tlk(2 dl)Arla Luomu kuohukermaa
    • 2dlfariinisokeria

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhojen joukkoon. Vatkaa jauhoseos munamaidon joukkoon. Lisää suola ja rasva. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
  2. Mittaa fariinisokeri ja kerma kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä samalla sekoitellen, kunnes seos paksuuntuu, noin 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä.
  3. Kuumenna vohvelirauta paistokuntoon. Paista taikinasta vohveliraudalla 6 vohvelia. Levitä vohvelit yksittäin leivinpaperin päälle, jotta ne pysyvät rapeina. Lisää pannuun rasvaa tarvittaessa. Jäähdytä vohvelit.
  4. Vaahdota kerma, mausta makusi mukaan sokerilla ja vaniljasokerilla. Kuori ja viipaloi banaanit. Rouhi suklaa veitsellä karkeaksi.
  5. Täytä vohvelikakku levittämällä jokaiseen väliin kermaa, banaaniviipaleita, kinuskia ja suolapähkinöitä. Koristele päällimmäinen kerros lisäksi suklaarouheella.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu