Hyppää sisältöön
Churrot vohveliraudallaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Churrot vohveliraudalla

  • Annosmäärä15 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Churrot valmistuvat astetta helpommin vohveliraudalla, ilman uppopaistamista! Dippaa vohvelichurrot paksuun kaakaoon ja nautiskele.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

15 kpl

Churrot

Paistamiseen

Sokerointiin

Paksu kaakao

Ravintosisältö

  • Energia
    2 739 kJ / 798 kcal
  • Rasva
    33,6 g
  • josta tyydyttynyttä
    20,4 g
  • Hiilihydraatit
    77,1 g
  • josta sokereita
    47,3 g
  • Proteiini
    15,2 g
  • Suola
    1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita jauhot, sokerit ja suola keskenään.
  2. Kiehauta kattilassa vesi ja kuutioitu voi. Nosta kattila liedeltä. Lisää kattilaan jauhoseos ja vatkaa sähkövatkaimella muutama minuutti, kunnes taikina kiinteytyy. Lisää munat yksitellen samalla sähkövatkaimella vatkaten.
  3. Kuumenna vohvelirauta ja lisää rautaan rasvaa. Ota taikinasta parin ruokalusikallisen kokoisia nokareita ja kypsennä vohveliraudalla. Churrot turpoavat paistettaessa. Lisää vohvelirautaan rasvaa jokaisen churron jälkeen. Kääntele juuri paistetut churrot kaneli-sokerissa lämpiminä.
  4. Sekoita maito, tärkkelys ja sokeri paksupohjaisessa kattilassa. Kuumenna miedolla lämmöllä samalla sekoittaen noin 3 minuuttia, kunnes seos sakenee. Lisää paloiteltu suklaa ja sekoita, kunnes suklaa sulaa.
  5. Tarjoa paksu kaakaojuoma churrojen kanssa.
Churrot voi pakastaa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,3 (149 arviota)

  • Loksutin
    1 kuukausi sitten
    On niinku Vohveleita mut parempii
  • Vohvelirauta
    2 kuukautta sitten
    Todella hyviä!
  • En tiiä
    4 kuukautta sitten
    Oli vähän huonoja mutta hyviä
  • Tosi hyvää
    6 kuukautta sitten
    Oli vähän erilainen vohvelirauta niin piti oottaa paljon mutta hyviä oli
  • Vohveliraudalla ihmeitä
    1 vuosi sitten
    Kaikkien makuun
  • Annika
    1 vuosi sitten
    Taivaallista jäätelöpallon kera!
  • Martsukka
    2 vuotta sitten
    Oikein hyvät ja paksut vohvelit tuli, jatkoon! Lisäsin taikinaan hieman kardemummaa ja raastettua sitruunankuorta, kuten churroihinkin olen laittanut. Jos kaipaa uppopaistetun makua, niin kannattaa tehdä churronsa perinteiseen tapaan.
  • Oltsu
    2 vuotta sitten
    Churrot churroina, mutta todettakoon että näistä VOHVELEISTA tuli tällä reseptillä parempia kuin tavanomaisella reseptillä.
  • Namii
    5 vuotta sitten
    Kyllä kun ohjetta seurasi, onnistui todella hyvin! Tuli aivan ihanan makuisia ja teen varmasti uudelleen. Lisukkeeksi sulatin Fazerin sinistä ja pilkoin tuoreita mansikoita. Taivaallista!
  • Churros
    5 vuotta sitten
    Vesi-voiseoksen täytyy kiehahtaa, muutoin taikina voi jäädä löysäksi.
  • Kranttuli
    5 vuotta sitten
    Tehtiin taikina ohjeen mukaan, paitsi korvattiin vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella ja pienellä määrällä perunajauhoa - ja tuli tosi hyviä! Kuohkeita ja rapeita. Paras ja helpoin resepti ikinä. Kaveriksi vain sulatettiin tummaa suklaata.
  • Herkkusuu
    5 vuotta sitten
    Ei toimiva resepti; ei tarvitse uudestaan kokeilla. Ihan tavanomaisia vohveleita tuli. Mikä niitä edes turvottaisi, kun ei ole leivinjauhetta tms? Taikina oli myös melko ohut.
  • Marsipaani5
    5 vuotta sitten
    Ei kyllä onnistunut paksu kaakao tällä ohjeella. Lopputulos oli pahanmakuinen peruskaakao. Samoin taikina jäi vellimäiseksi. Hyvän makuisia vohveleita kuitenkin sai vaikkakin ilman tuota paksua kaakaota.
  • Churro
    5 vuotta sitten
    Hyviä oli Nutellan kanssa!
  • Laiska leipoja
    5 vuotta sitten
    Tuli tosi hyviä churrovohveleita. Lisäsin mieltymyksen mukaan kardemummaa ja limemehua taikinaan. Taikina oli yllättävän paksua mutta toimi. Kokeilin eri yhdistelmillä sokerointia. Sokeri ja tomusokeri. Samat plus kaneli Tai kaakaojauhe. Ei enää uppopaistorasva munkkeja.
  • AulikkiL
    5 vuotta sitten
    Hyvin onnistui kun lisäsin vähän leivinjauhetta
  • Churro
    5 vuotta sitten
    Ei toiminut tämä churro ohje. Kananmunien lisäyksen jälkeen taikina jäi vellimäiseksi ja valmiina tavan vohveleiden tapaisia.
  • Munkkihirmu
    5 vuotta sitten
    Näistä ei tullut yhtään rapsakoita, missähän vika? Reseptissä sanotaan, että turpoavat paistaessa, mutta meidän churrot jäivät ohuiksi lätyiksi.
  • K-Kuluttajapalvelu
    5 vuotta sitten
    Munkkihirmu, harmillista kuulla, ettei churroista ole tullut toivotunlaisia. Lopputulokseen vaikuttaa paitsi taikinan koostumus, myös vohveliraudan kuumuus ja malli. Palautteesi välittyy tiedoksi K-Koekeittiölle.
  • Cc
    5 vuotta sitten
    Tuli löysä taikina ja melkein perusvohveleita.