• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
VohvelitaikinaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vohvelitaikina

Vohvelitaikina on helppo ja nopea valmistaa. Vohveliraudalla paistat näppärästi tuoreet vohvelit vaikkapa brunssille tai jälkiruoaksi.

  • 8 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

8 annosta

Lisäksi

    • 1lvaniljajäätelöä
    • marjoja tai hilloa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhojen joukkoon. Vatkaa jauhoseos munamaidon joukkoon. Lisää suola ja juokseva margariini. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
  2. Kuumenna vohvelirauta paistokuntoon. Paista taikinasta vohveliraudalla ohuita vohveleita. Lisää pannuun rasvaa tarvittaessa. Huolehdi, että vohvelit pysyvät kuumina, joko uunissa tai pöydällä vadilla hyvin peitettyinä.
  3. Tarjoa vohvelit kuumina vaniljajäätelön, marjojen tai hillon kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 342 arvostelua