• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo raparperipiirakka

Raparperipiirakka on tosi helppo valmistaa. Sekoita pohjan ainekset keskenään. Lisää raparperit ja kermaviiliseos pohjan päälle.
Helppo raparperipiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 220 kcal / annos (85g)

Ainekset

8 annosta

Pohja

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita vehnäjauhot, leseet, sokeri, leivinjauhe ja kaneli kulhossa. Lisää rasva ja muna sekoittaen. Levitä taikina piirakkavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille.
  2. Levitä päälle raparperipalat.
  3. Sekoita kermaviili, muna ja sokeri. Kaada seos piirakan päälle.
  4. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 25 minuuttia.

Ravintosisältö perannos 85g100 g

  • 220 kcal921 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja21 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille161
  • Kruokaa22.6.2017

    Pidin uunissa 200C alimmalla tasolla mutta piirakka alkoi hyytymään vasta n. tunnin kohdalla. Nyt näyttää kuitenkin hyvältä ja tuoksu on ainakin ihana!

  • Nappinatalia18.6.2017

    Wau tulipas hyvää !! Minulla oli reilun kokoinen piirakkavuoka joten Laitoin päälle 2kermaviiliä ja 2 munaa.Herkullinen ja mehevä lopputulos

  • Liissukka11.6.2017

    Erittäin helppo ja hyvä. Minulla onnistui täydellisesti, laitoin ohjetta enemmän enemmän vehnäleseitä. Vaniljakastikkeen kanssa erinomainen

  • Leipuri1.6.2017

    Pohja jäi kuivaksi ja mauttomaksi. 25 min ei riittänyt..pidin uunissa 40 min ja kuitenkin päällinen oli väritön.

  • Pettynyt27.11.2016

    Ei hyytynyt minunkaan piirakka, jotain vikaa on reseptissä.

  • K-Kuluttajapalvelu27.11.2016

    Pettynyt, harmillista kuulla, ettei piirakka ole onnistunut. Välitän palautteesi eteenpäin reseptistä vastaaville henkilöille.

  • K-Kuluttajapalvelu19.9.2016

    Hei Leipuri ja kiitos kommentista! Harmillista kuulla, että piirakka ei onnistunut. Resepti on testattu K-Koekeittiössä ja piirakan pitäisi kyllä hyytyä. Uunit ovat ominaisuuksiltaan erilaisia ja joskus paistoaika voi olla pidempi. Toivottavasti onnistut seuraavalla kerralla! Terveisin Johanna K-Kuluttajapalvelusta.

  • Leipuri16.9.2016

    En tiedä miksi mutta minun kermaviilikastike päällä jäi piirakkaan ihan löllöksi, jonka takia raparperipiirakka jäi ihan kosteaksi ja löysäksi, vaikka pidin uunissa yli puoli tuntia..

  • kotikokki6.8.2016

    Katsoin videon ja huomasin, että kyseessä eivät ollekaan raparperinpalat, vaan raparperit kuuluu leikata ohuiksi siivuiksi.

  • Nopea leipoja 18.7.2016

    Tosi helppo ja hyvä. Raparperin lisäksi voi laittaa päälle myös tuoreita mansikoita. Sopii hyvin raparperin ja kermaviilin kanssa.