Raparperipiirakka on tosi helppo valmistaa. Sekoita pohjan ainekset keskenään. Lisää raparperit ja kermaviiliseos pohjan päälle.
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Paistoaika 25 min liian lyhyt. Muuten hyvä ja helppo resepti.
Ihana piirakka. Meillä pojat 9 ja 11 vee tekevät tätä ihan itse. Täyte on niin hyvää, että tekevät sen aina tuplana. Ottavat uunista, kun pinta on pojan sanojen mukaan hieman kullan ruskea, eikä ole koskaan ollut löysä. Reunoja he eivät taikinasta nosta.
Kokeilin laittaa kermaviilin tilalle kaksi purkkia rahkaa (mango ja maustamaton). Raparperi ja mago kävivät kivasti yhteen. Vähän isompi kananmuna oli myös tässä kokeilutäytteessä.
Olipa hyvää! Pohjaan laitoin leseiden tilalle kaurahiutaleita. Raparperipalojen joukkoon hieman perunajauhoja ja täytteen sokerista puolet tavallista hienoa sokeria ja puolet hillosokeria, hieman vaniljaakin, eipä jäänyt löysäksi. Puolessa tunnissa paistui sopivaksi.
Oli ehkä paras raparperipiirakka, jonka olen koskaan tehnyt! Makean ja kirpeän yhdistelmä juuri sopiva ja mukavan kostea täyte. Ja plussaa tietysti helposta ohjeesta.
Tein piirakan ohjeen mukaan, tosin kermaviili ei ollut kevyttä. Onnistui todella hyvin ja oli hyvää. Ei minkäänlaisia hyytymisongelmia minulla ollut, piirakka oli uunissa 26 min.
Todella helppo ja hyvä ohje. Tein ohjeen mukaan. Nätin väriset reunat, täyte mehevä ja kypsä. Olen aina paistanut vastaavat piirakat uunin keskitasolla, mutta nyt ohjeen mukaan alatasolla. Nam.
Helppo tehdä ja hyvää
ÖPÖ Laitoin vain vuoan pohjalle taikinaa ,en laittanut reunoille ollenkaan kun ei meillä tee kauppaansa reunat ollenkaan.onnistui hyvin ja lesiden tilalla käytin kauraryyni-lese sekoitusta! Teenpä toistekin!!
Reunat palo, mutta täyte oli siltikin tosi juoksevaa, eikä pintaan tullut minkäänlaista väriä. Maku kylläkin oli ihan hyvä.
Hyvää piirakkaa :DD
Jauhopeukalo, kauraleseiden tilalla voi hyvin käyttää tavallisia tai pikakaurahiutaleita.
voiko kauraleseiden tilalla käyttää vaikkapa pikakaurahiutaleita tms?
Maku on aivan ihana, mutta minulla paistaminen kesti kanssa kauemmin kuin 25 minuuttia. Pidemmän paistoajan haittapuolena on se, että reunat alkavat tummumaan liikaa.
3 kokeilua, harmillista kuulla, että piirakka ei ole onnistunut toivotusti. Resepti on testattu K-koekeittiössä ohjeen mukaisella paistoajalla.
25 minuuttia ei riittänyt, raparperit jäivät rouskuviksi. Aiemmin kun piirakka oli yliajalla, ne pehmenivät, mutta reunoista tuli kovin tummat.
Korvasin rasvan oliiviöljyllä ja leseet kaurahiutaleilla. Paistoin 30 min alatasolla normaalilla ylä-alalämmöllä (ei kiertoilmalla). Onnistui ja oli hyvää.
RAParperi, kiitos palautteesta! Laitetaan viesti eteenpäin reseptin tekijälle.
Loistava ja herkullinen resepti mutta kermaviili jää löysäksi, vaatii pitempää paistoaikaa (+15-20min).
Piirakka onnistui hyvin, kun käytti Sunnuntaivehnäjauhoja, valion kermaviiliä.
Täyte jäi ihan vetiseksi velliksi, vaikka paistoin 35 min. Ei toimi tämä resepti.
Todella hyvä ja nopea valmistaa. Ja todella maukas vaikka jääkaappi huusi hoosiannaa eikä olut kermaviiliä. Korvasin jogurtilla ja sitäkin oli vain puolet kermaviilin määrästä. Lisäksi vehnäjauhotkin oli täysjyväluomua. Enkä tietenkään voinut olla lisäämättä vaniliinisokeria😋Nami.
Tuli hyvä piirakka. Tein 28 cm vuokaan joten tein pohjaan 1,5 taikinaa. Täytettä oli liian vähän, joten laitoin kermaa ja sokeria päälle.
Tykkäsin. Leikkasin raparperit 2 millimetrin siivuiksi. Käytin 15% kermaviiliä ja rasvana oli voi. Hyvää tuli. Pidin uunissa 30min. Raparperit jäivät kivan rouskuviksi.
Pidin uunissa 200C alimmalla tasolla mutta piirakka alkoi hyytymään vasta n. tunnin kohdalla. Nyt näyttää kuitenkin hyvältä ja tuoksu on ainakin ihana!
Wau tulipas hyvää !! Minulla oli reilun kokoinen piirakkavuoka joten Laitoin päälle 2kermaviiliä ja 2 munaa.Herkullinen ja mehevä lopputulos
Erittäin helppo ja hyvä. Minulla onnistui täydellisesti, laitoin ohjetta enemmän enemmän vehnäleseitä. Vaniljakastikkeen kanssa erinomainen
Pohja jäi kuivaksi ja mauttomaksi. 25 min ei riittänyt..pidin uunissa 40 min ja kuitenkin päällinen oli väritön.
Ei hyytynyt minunkaan piirakka, jotain vikaa on reseptissä.
Pettynyt, harmillista kuulla, ettei piirakka ole onnistunut. Välitän palautteesi eteenpäin reseptistä vastaaville henkilöille.