• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuusto-kurpitsasalaatti

Makea kurpitsa ja suolainen vuoheenjuusto sopivat ihanasti yhteen. Voit paahtaa kurpitsan myös uunissa. Tämäkin resepti vain n. 2,75€/annos*.
Vuohenjuusto-kurpitsasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 3rklöljyä
    • 1rklomenaviinietikkaa
    • 1rklvaahterasiirappia
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise kurpitsa ja kaavi siemenet ja rihmat pois lusikalla. Viipaloi kurpitsa, leikkaa kuoret pois ja kuutioi kurpitsa noin 1 1/2 cm:n kuutioiksi.
  2. Paista kurpitsakuutioita pannulla rasvassa käännellen noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat napakan kypsiä. Mausta suolalla.
  3. Paahda pähkinät kevyesti kuivalla pannulla. Viipaloi vuohenjuusto kahdeksaan osaan ja paista molemmin puolin kuumalla pannulla ilman rasvaa.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kierrevatkaimella. Levitä salaattisekoitus laakeaan tarjoiluastiaan ja sekoita salaatinkastike salaatin joukkoon. Lisää salaattiin kurpitsat, pähkinät ja vuohenjuusto.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 120 kcal489 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5