Kurpitsaranskalaiset ja takuuvarma dippikastike
Tee ranskalaisia perunan tai bataatin sijaan kurpitsasta! Niiden ja takuuvarman dippikastikkeen reseptit ovat Potluck by one -blogista.
30 - 60 min
Ainekset
- 1isomyskikurpitsa
- 3rkloliiviöljyä
- 1tlsormisuolaa
- 1tlPirkka paprikajauhetta
- ripausmustapippuria
Takuuvarma dippikastike
- 2dlkermaviiliä
- 2rklketsuppia
- 2tlomenaviinietikkaa
- 1/2tlsokeria
- 1tlPirkka paprikajauhetta
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlkuivattua basilikaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Kuori myskikurpitsa ja halkaise se pitkittäin kahtia.
- Poista siemenet ja rihmasto. Leikkaa kurpitsa ohuiksi tikuiksi.
- Sekoita mausteet öljyn sekaan. Laita kurpitsatikut kulhoon, kaada mausteöljy päälle ja sekoita käsin.
- Aseta paistoritilä leivinpaperilla vuoratun pellin päälle. Levitä kurpitsatikut ritilälle ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia, tai kunnes ranskalaiset ovat sisältä täysin pehmeitä ja pinnalta rapeita.
- Valmista dippikastike: Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna kastikkeen tekeytyä kylmässä vartin verran.
- Tarjoile kurpitsaranskalaiset dipin kanssa heti.
Tiesitkö että...
Vikki! Valmista dippikastike ranskalaisten paistuessa tai jo aiemmin, jotta se ehtii maustua hyvin.Kategoriat
Teemat Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi
Olipa hyviä 😋
Vikki!
Uutinen kirjoitustaidon huononemisesta pitää paikkansa! Itse reseptissä ei liene mitään vikaa.
Kielipoliisi, kiitos huomiosta, korjasimme kirjoitusvirheen.