• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Suklaaletut

Lettutaikinaan laitetaan kaakaojauhetta. Rapeaksi paistetut letut nautitaan esimerkiksi minttusuklaajäätelön kanssa.
Suklaaletut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 kpl
  • 30 - 60 min
  • 167 kcal / 100 g

Ainekset

10 kpl
    • 5dlPirkka kevytmaitoa
    • 1kananmuna
    • 2 1/2dlvehnäjauhoja
    • 1/2dlPirkka kaakaojuomajauhetta
    • 3/4tlsuolaa
    • 1rkljuoksevaa rasvaseosta

Paistamiseen

    • juoksevaa rasvaseosta

Lisäksi

    • 1lPirkka minttusuklaajäätelöä
    • (tuoreita marjoja tai hedelmiä)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa kevyesti maidon joukkoon muna, vehnäjauhot, kaakao, suola ja rasva. Taikina saa turvota hetken.
  2. Kuumenna isossa paistinpannussa rasva ja paista taikinasta ohuita lettuja.
  3. Tarjoa suklaaletut jäätelön ja halutessasi marjojen tai hedelmien kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 167 kcal697 kJ
  • Proteiinia4,78 g
  • Hiilihydraatteja21,4 g
  • Rasvaa6,57 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille10