• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuustokakku

Vuohenjuustokakku maistuu haaleana tai kylmänä. Koristele tomaateilla ja basilikalla.
Vuohenjuustokakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 374 kcal / annos (150g)

Ainekset

8 annosta

Täyte

    • 1rs(150 g)vuohenmaitotuorejuustoa (Chavroux)
    • 1dlPirkka ruokakermaa
    • 1tlk(200 g)Pirkka kermaviiliä
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 2-4tomaattia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna sienet. Hienonna sipuli ja kuullota se öljyssä pannulla. Sekoita sienet, sipulit ja jauhot kulhossa. Nypi joukkoon rasva. Lisää lopuksi vesi, ja sekoita taikina tasaiseksi. Painele taikin voidellun irtopohjavuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele pohja haarukalla ja esipaista pohjaa 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 12 minuuttia.
  2. Sekoita keskenään juusto, kerma, kermaviili ja munat. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada täyte vuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  3. Viipaloi tomaatit ja asettele ne kakun päälle. Koristele basilikanlehdillä.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 374 kcal1 560 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja25 g
  • Rasvaa25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5