Hyppää sisältöön
Vuohenjuustotäytteiset broilerinkoivetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vuohenjuustotäytteiset broilerinkoivet

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Vuohenuustoiset broilerinkoivet maistuvat arkena jasminriisin kanssa.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Ravintosisältö

  • Energia
    792 kJ / 189 kcal
  • Rasva
    10,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    3,3 g
  • Hiilihydraatit
    10,3 g
  • josta sokereita
    1,5 g
  • Proteiini
    12,7 g
  • Suola
    0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Poista koipireisistä reisiluu koipiluun niveleen saakka saksien avulla. Mausta koipireidet suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella.
  2. Leikkaa vuohenjuustosta neljä tankoa. Laita tanko kunkin broileripalan sisään, reisiluun jättämään koloon. Kiedo liha juuston ympärille ja sido koipireidet veteen kastetulla puuvillalangalla tai coctailtikulla, jotta juusto pysyy paistettaessa koipireiden sisällä.
  3. Pane sidotut koipireidet uunivuokaan ja kypsennä 200-asteessa uunissa noin 50–60 minuuttia.
  4. Kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kaada joukkoon wok-vihannessekoitus. Kypsennä vihanneksia pari minuuttia. Mausta chilikastikkeella. Poista kypsistä broilereista langat ja tarjoa ne wokvihannesten ja riisin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,0 (2 arviota)