• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vuohenjuustotäytteiset broilerinkoivet

Vuohenjuustotäytteiset broilerinkoivet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 196 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Poista koipireisistä reisiluu koipiluun niveleen saakka saksien avulla. Mausta koipireidet suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella.
  2. Leikkaa vuohenjuustosta neljä tankoa. Laita tanko kunkin broileripalan sisään, reisiluun jättämään koloon. Kiedo liha juuston ympärille ja sido koipireidet veteen kastetulla puuvillalangalla tai coctailtikulla, jotta juusto pysyy paistettaessa koipireiden sisällä.
  3. Pane sidotut koipireidet uunivuokaan ja kypsennä 200-asteessa uunissa noin 50-60 minuuttia.
  4. Kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kaada joukkoon wok-vihannessekoitus. Kypsennä vihanneksia pari minuuttia. Mausta chilikastikkeella. Poista kypsistä broilereista langat ja tarjoa ne wokvihannesten ja riisin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 196 kcal823 kJ
  • Proteiinia8,7 g
  • Hiilihydraatteja21,7 g
  • Rasvaa8,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu