Vuohenjuustotäytteiset broilerinkoivet
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Vuohenuustoiset broilerinkoivet maistuvat arkena jasminriisin kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 4 kpl Pirkka broilerin koipireisiä, maustamaton
- 3/4 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1/2 tl paprikajauhetta
- n. 100 g Pirkka Parhaat vuohenjuustoa
Lisäksi
- 3 dl jasmiiniriisiä
- 1 rkl öljyä
- 1 ps (450 g) Pirkka wokvihanneksia (pakaste)
- 1/4 dl - 1/2 dl Pirkka makeaa chilikastiketta
Ravintosisältö
- Energia792 kJ / 189 kcal
- Rasva10,7 g
- josta tyydyttynyttä3,3 g
- Hiilihydraatit10,3 g
- josta sokereita1,5 g
- Proteiini12,7 g
- Suola0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Poista koipireisistä reisiluu koipiluun niveleen saakka saksien avulla. Mausta koipireidet suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella.
- Leikkaa vuohenjuustosta neljä tankoa. Laita tanko kunkin broileripalan sisään, reisiluun jättämään koloon. Kiedo liha juuston ympärille ja sido koipireidet veteen kastetulla puuvillalangalla tai coctailtikulla, jotta juusto pysyy paistettaessa koipireiden sisällä.
- Pane sidotut koipireidet uunivuokaan ja kypsennä 200-asteessa uunissa noin 50–60 minuuttia.
- Kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kaada joukkoon wok-vihannessekoitus. Kypsennä vihanneksia pari minuuttia. Mausta chilikastikkeella. Poista kypsistä broilereista langat ja tarjoa ne wokvihannesten ja riisin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,4(20 arviota)
- yli 60 min3,3(31 arviota)
- yli 60 min3,2(148 arviota)
- 30 - 60 min3,8(22 arviota)
- yli 60 min
- yli 60 min3,5(4 arviota)
- alle 30 min3,7(54 arviota)
- yli 60 min3,3(4 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (2 arviota)