Yleismarinadi
Helppo soijasta, hunajasta ja mausteista syntyvä yleismarinadi sopii kanalle, naudalle, possulle ja lampaalle. Kokeile myös kasvisten marinointiin.
- alle 5 min
- 427 kcal / 100 g
Ainekset
- 3/4dlöljyä
- 1/2dlsitruunanmehua tai viinietikkaa
- 2-3rklPirkka soijakastiketta
- 2rklPirkka juoksevaa hunajaa
- 1rklyrttimausteita (timjamia, oreganoa, rosmariinia)
- 1/2tlmustapippuria
- (2-3valkosipulinkynttä hienonnettuna)
Valmistus
alle 5 min- Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pane marinoitavat lihat tiiviiseen muovipussiin ja kaada joukkoon marinadi. Sulje pussi tiiviisti ja anna maustua yön yli jääkaapissa. Kääntele pussia maustumisen aikana.
- Ota liha lämpenemään noin tunti ennen kypsennystä.
Tiesitkö että...
Vinkki! Marinadi sopii kanalle, naudan-, possun- ja lampaanlihalle. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 427 kcal1 790 kJ
- Proteiinia 1,37 g
- Hiilihydraatteja14,6 g
- Rasvaa40,3 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Onkohan tuohon Reinon kysymykseen vastattu? Jäin itsekkin kaipaamaan samaa tietoa.
Mari, yleismarinadi riittää noin kilolle lihaa.
Miten isolle määrälle lihaa tämä marinadi on? Hyvässä ohjeessa sekin lukee.