• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Yleismarinadi

Yleismarinadi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 5 min
  • 427 kcal / 100 g

Ainekset

    • 3/4dlöljyä
    • 1/2dlsitruunanmehua tai viinietikkaa
    • 2-3rklPirkka soijakastiketta
    • 2rklPirkka juoksevaa hunajaa
    • 1rklyrttimausteita (timjamia, oreganoa, rosmariinia)
    • 1/2tlmustapippuria
    • (2-3valkosipulinkynttä hienonnettuna)

Valmistus

alle 5 min
  1. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pane marinoitavat lihat tiiviiseen muovipussiin ja kaada joukkoon marinadi. Sulje pussi tiiviisti ja anna maustua yön yli jääkaapissa. Kääntele pussia maustumisen aikana.
  2. Ota liha lämpenemään noin tunti ennen kypsennystä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Marinadi sopii myös naudan-, possun- ja lampaanlihalle. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 427 kcal1 790 kJ
  • Proteiinia1,37 g
  • Hiilihydraatteja14,6 g
  • Rasvaa40,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille18