Hoisin-kastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hoisin-kastike

Kiinalaisella Hoisin-maustekastikkeella viimeistelet itämaiset ruoat.

  • 1 dl
  • alle 15 min

Ainekset

1 dl
    • 1valkosipulinkynsi
    • 4rklPirkka soijakastiketta
    • 2rklmaapähkinävoita
    • 1rklhunajaa
    • 2tlriisiviinietikkaa
    • 2tlseesamiöljyä
    • 1tlkuivattua chilirouhetta tai chilitahnaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuori valkosipulinkynsi.
  2. Laita kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi kastikkeeksi.

Kommentoi

Arvosana reseptille 17 arvostelua
  • Ikenet kuivuu24.9.2018

    Voi että kun olisin nähny alla olevan kommentin ennekun laitoin kyseisen reseptin kanan mukaan. Meni kaksi kanapakettia hukkaan. Tuosta tulee niin suolasta että vaikka laittaa 5dl kermaa mukaan niin ei pysty syömään. Tosi pettynyt.

  • Suolasta tuli8.11.2017

    Niin kannattaa varmaan mainita tossa reseptissä että vähäsuolaista soijaa. Vaikka se pirkka sitä olisikin niin tietääpä sitten muutkin.

  • K-Kuluttajapalvelu8.11.2017

    "Suolaista tuli", hoisin-kastike on tarkoitettu ruokien maustamiseen. Harmi, ettei maku ollut mieleesi. Reseptiin on käytetty tavallista Pirkka soijakastiketta, ei vähäsuolaisempaa versiota.