• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Irjan sipulitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Irjan sipulit

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 228 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • n. 15pientä sipulia tai salottisipulia
    • 2rklöljyä
    • 4valkosipulinkynttä
    • 3rklPirkka juoksevaa hunajaa
    • 2rklsoijakastiketta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori sipulit ja ruskista ne öljyssä paistinpannussa. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, hunaja ja soija.
  2. Anna hautua hyvin miedolla lämmöllä vähintään puoli tuntia. Tarjoa suussa sulavat sipulit liharuokien lisäkkeenä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Sipulit on helppo kuoria kun pidät niitä hetken kuumassa vedessä ennen kuorimista.

Ravintosisältö per 100 g

  • 228 kcal952 kJ
  • Proteiinia5,79 g
  • Hiilihydraatteja24,7 g
  • Rasvaa11,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille