Irjan sipulit
Suussa sulaviin sipuleihin tarvitset vain muutamia raaka-aineita. Tarjoa lisäkkeenä.
4 annosta30 - 60 min228 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- n. 15pientä sipulia tai salottisipulia
- 2rklöljyä
- 4valkosipulinkynttä
- 2rklsoijakastiketta
Valmistus
30 - 60 min- Kuori sipulit ja ruskista ne öljyssä paistinpannussa. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, hunaja ja soija.
- Anna hautua hyvin miedolla lämmöllä vähintään puoli tuntia. Tarjoa suussa sulavat sipulit liharuokien lisäkkeenä.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Sipulit on helppo kuoria kun pidät niitä hetken kuumassa vedessä ennen kuorimista.Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 228 kcal952 kJ
- Proteiinia 5,79 g
- Hiilihydraatteja24,7 g
- Rasvaa11,7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi