• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kurkku-inkiväärisalaatti

Inkivääritahnalla ja soijalla maustettu marinadi tuo kurkkusalaattiin mukavaa vaihtelua. Kurkkusalaatti on kevyt ja raikas lisäke monenlaisille ruoille.
Kurkku-inkiväärisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 101 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1(n. 350 g)Pirkka kurkku

Marinadi

    • 2rklomenaviinietikkaa
    • 1rklöljyä
    • 1rklPirkka juoksevaa hunajaa
    • 1rklsoijakastiketta
    • 1/2tlinkivääritahnaa

Pinnalle

Valmistus

alle 15 min
  1. Viipaloi kurkku juustohöylällä. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Rouhi pähkinät karkeaksi ja paahda ne pannulla ilman rasvaa.
  2. Kaada marinadi kurkkujen joukkoon ja ripottele päälle pähkinät. Tarjoa kurkkusalaattia grillatun tai paistetun broilerin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 101 kcal422 kJ
  • Proteiinia2,08 g
  • Hiilihydraatteja6,73 g
  • Rasvaa7,44 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille