Yrtti-valkosipulilabneh
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Labneh eli libanonilainen jogurttijuusto on valutettua jogurttia, joka tarjotaan tuorejuuston tapaan. Mausta labneh yrteillä ja valkosipulilla.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
2 tlk (à 300 g) | tai |
2 rkl | tuoretta minttua hienonnettuna tai |
1 rkl | tai |
1 | pieni valkosipulinkynsi hienonnettuna tai |
n. 1/2 tl | suolaa tai |
(Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä) tai |
Valmistus
yli 60 min
Laita jogurtti valumaan suodatinpusseilla vuorattuun siivilään jääkaappiin vähintään kuudeksi tunniksi tai yön yli.
Mausta valutettu jogurtti yrteillä, valkosipulilla ja suolalla. Koristele labneh tuoreilla yrteillä ja halutessasi oliiviöljyllä. Tarjoa tuorejuuston tapaan leivän levitteenä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(4 arvostelua)
- yli 60 min2,7(22 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(4 arvostelua)
- 30 - 60 min3,7(23 arvostelua)
- yli 60 min3,1(76 arvostelua)
- 30 - 60 min3,3(24 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(24 arvostelua)
- alle 15 min2,9(10 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (14 arvostelua)
- N.D3 vuotta sittenLebnehlle ei ole valkosipulia! Tää on tzatziki enemmän kuin lebneh!