Helppo ja nopea suosikkiherkku
Pellillinen kuohkeita mokkapaloja katoaa parempiin suihin nopeasti, ja niiden leipominen onnistuu takuuvarmasti kokemattomaltakin leipurilta. Perinteiset mokkapalat valmistuvat sukkelasti ja sopivat erinomaisesti pakastettavaksi, josta ne on helppo sulattaa vieraille tarjottavaksi. Maidoton ja kananmunaton versio maistuu niin allergisille kuin muillekin herkkusuille. Värikkäät nonparellit koristavat maukkaan kuorrutteen, ja futisfanin juhliin nonparelleista voi taiteilla päälliseksi upean nurmikentän.
Vaihda välillä kuorrutusta
Vaikka mokkapalat ihania ovatkin, joskus perinteinen versio saattaa kyllästyttää. Kokeile silloin vaikkapa mokkapaloja vaalealla kuorrutuksella tai mokkapalan englantilaista serkkua, joiden kuorrutus on hurmaavan vaaleanpunainen ja koristeena käytetään englanninlakritseja. Lakritsin makua löytyy myös hauskoista laku-mokkapaloista, jotka taatusti häviävät pikaisesti lautaselta.
Piparimuoteilla muodot kohdilleen
Perinteinen mokkapalaneliö muuntuu mitä hauskempiin muotoihin vaikkapa joulun kunniaksi – vain piparimuottivalikoimasi on rajana. Painele valmiista, kuorrutetusta ja jähmettyneestä mokkapalalevystä eri mallisia kuvioita piparimuottien avulla. Siten mokkapalat saavat tähden, sydämen tai perinteisen piparkakun muodon.