Rapea pizza pizzakiveä käyttämällä

Rapea pizza pizzakiveä käyttämällä

Ravintoloissa pizza on ihanan rapsakkaa, mutta kotona pohja jää helposti lötköksi. Pizzakiveä apuna käyttämällä saat kotonakin pizzaan ihana rapean pohjan, joka vie makunautinnon aivan uudelle tasolle!

Näin käytät pizzakiveä

  1. Pizzakivi sujautetaan uuniin jo silloin, kun lämmöt vasta napsautetaan päälle. Väännä uuni rohkeasti 250 asteeseen.
  2. Kivi lämpenee uunia hitaammin, joten odottele hetki vielä lämpötilan nousemisen jälkeen.
  3. Nosta pizza pizzakiven päälle. Voit käyttää apuna pizzalastaa tai leivinpaperia. Älä kuitenkaan jätä leivinpaperia pizzan ja pizzakiven väliin!
  4. Paista pizzaa, kunnes reunat ovat rapeat ja juusto kunnolla sulanut. Ota pizza uunista ja nauti!

Pizzat uusi kuvitus

Kokeile myös grillipizzaa!

  1. Aseta pizzakivi grillin ritilälle ja sytytä grilliin tuli.
  2. Anna grillin lämmetä noin 10 minuuttia, kunnes lämpötila on n. 300 astetta.
  3. Nosta pizza pizzakiven päälle. Voit käyttää apuna pizzalapiota tai leivinpaperia. Älä kuitenkaan jätä leivinpaperia pizzan ja pizzakiven väliin!
  4. Paista pizzaa, kunnes reunat ovat rapeat ja juusto kunnolla sulanut.
  5. Anna kiven jäähtyä grillissä ja nosta se sitten varovasti pannunaluselle tai pyyhkeelle.
  6. Puhdista pizzakivi kostealla liinalla tai puhdistussienellä. Älä käytä puhdistukseen pesuaineita, äläkä laita kiveä astianpesukoneeseen.

Osta verkkokaupasta!