Inspiraatiota arkiruokaan

Inspiraatiota arkiruokaan

Uhkaavatko ideat loppua kesken perheen ruokalistaa suunnitellessa? Ei hätää, sivuiltamme löydät monipuoliset vinkit ihaniin arkiruokiin!

Arjen aterioiden suunnittelu ei aina ole helppoa, kerääntyipä pöydään ääreen sitten yksi tai seitsemän ihmistä. Tarjoamme parhaat, testatut reseptit niin suomalaisten rakastamista klassikoista kuin uusista trendeistäkin. Mitä tänään syötäisiin?-sivulta näet helposti koko viikoksi valmiiksi suunnitellun ruokalistan!

Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna ti 22.05.7 - 22
ke 23.05.7 - 22
to 24.05.7 - 22
pe 25.05.7 - 22
la 26.05.7 - 22
su 27.05.10 - 22

10 arkiruokaa alle vartissa

Arkikiireet painavat päälle, eikä porisevien patojen ääressä olisi liikaa aikaa odotella? Välillä ruoanlaitossa haluaa päästä mahdollisimman helpolla ja se on aivan sallittuakin! Näillä resepteillä ravitseva ateria perheelle on valmiina pöydässä vartissa, ja kukin ehtii reippaasti harrastuksiin tai takaisin leikkien pariin.

Lue artikkeli ›

10 arkiruokaa jauhelihasta

Jauheliharesepteissä on valtavasti valinnanvaraa – on mausteisia ja eksoottisia ruokalajeja, sekä tuttuja ja turvallisia lohturuokia. Nyt on hyvä hetki tuulettaa pölyyntyneitä reseptivihkoja. Kokeile vaihteeksi jotain ihan uutta jauhelihareseptiä. Ehkä se löytää tiensä arkiruokien aatelistoon?

Lue artikkeli ›
Tiedätkö, mitä reseptejä suomalaiset netistä etsivät ja kokkaavat eniten? Kokosimme listaksi 20 suosituinta reseptiämme vuodelta 2017.
Suomen suosituimmat reseptit ›

Kasvispyörykkäreseptit

Kuuluvatko lihapullat teidänkin perheessänne niin lasten kuin aikuistenkin suosikkeihin? Jos perheessä on kasvissyöjä tai lisäisit muuten vain mieluummin enemmän kasviksia arjen ruokavalioon, ovat kasvispyörykät erinomainen tapa siihen! Nirsoilijankin suu kääntyy hymyyn, kun eteen katetaan kukkurallinen hauskoja kasvislihapullia.

Lue artikkeli ›

Tutustu erilaisiin kasvijuomiin

Kasvipohjaiset juomat maistuvat muillekin kuin vegaaneille miellyttävän makunsa, maidottomuutensa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi! K-ruokakaupoissa on paljon erilaisia kasvimaitoja, joita rohkeasti kokeilemalla löytyy varmasti omat suosikit jokapäiväiseen arkeen. Tutustu niihin rohkeasti, ja korvaa ensi kerralla tavallinen maito kasvijuomalla!

Lue artikkeli ›

Intialainen ruoka - mausteita monipuolisesti

Intialaisen ruoan makujen, tuoksujen ja värien salaisuus on mausteiden monipuolisessa käytössä. Lähde jännittävälle makumatkalle Intiaan maistelemalla maan keittiön parhaita ruokia!Lue artikkeli ›