Inspiraatiota arkiruokaan

Inspiraatiota arkiruokaan

Uhkaavatko ideat loppua kesken perheen ruokalistaa suunnitellessa? Ei hätää, sivuiltamme löydät monipuoliset vinkit ihaniin arkiruokiin!

Arjen aterioiden suunnittelu ei aina ole helppoa, kerääntyipä pöydään ääreen sitten yksi tai seitsemän ihmistä. Tarjoamme parhaat, testatut reseptit niin suomalaisten rakastamista klassikoista kuin uusista trendeistäkin. Mitä tänään syötäisiin?-sivulta näet helposti koko viikoksi valmiiksi suunnitellun ruokalistan!

Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna ke 23.01.7 - 22
to 24.01.7 - 22
pe 25.01.7 - 22
la 26.01.7 - 22
su 27.01.10 - 22
ma 28.01.7 - 22

10 arkiruokaa alle puolessa tunnissa

Arkikiireet painavat päälle, eikä porisevien patojen ääressä olisi liikaa aikaa odotella? Puoli tuntia on kiireisen perheen arjessa juuri sopiva aika ruoanlaittoon. Näillä resepteillä ravitseva ateria perheelle on valmiina pöydässä alle 30 minuutissa, ja kukin ehtii reippaasti harrastuksiin tai takaisin leikkien pariin.

Lue artikkeli

Tuorepuuro valmistuu helposti

Tuorepuurot ovat erinomainen aamainen tai välipala, joka kannattaa tehdä edellisenä iltana jääkaappiin tekeytymään. Tuorepuuro on helppo ottaa mukaan evääksi töihin, junaan tai koululle. Viikonloppubrunssille tuorepuuron voi koristella erilaisilla siemenillä, marjoilla ja hedelmillä.

Lue artikkeli

Nopeat vegaaniset arkiruoat

Vegaaniset arkiruoat tuovat pirteää vaihtelua arkeen värikkäillä annoksillaan. Nämä resetit ovat monille arjen tuttuja suosikkiruokia, jotka valmistetaan täysin kasviperäisistä raaka-aineista. Reseptit ovat helposti toteutettavissa ja valmistuvat alle puolessa tunnissa - löytyykö täältä uusi suosikkireseptisi?

Lue artikkeli

Reseptejä lapsiperheiden arkeen

Lapsiperheen arki on vilkasta ja ruoanlaitolle jää harvemmin aikaa tarpeeksi. Nappaa tästä perheille sopivia ja helppoja ruokia, jotka valmistuvat käden käänteessä!

Lue artikkeli
Töiden tai koulupäivän jälkeen pitäisi saada ruokaa pöytään ja sassiin! Kokosimme 10 vinkkiä kello viiden ruokapaniikkiin!
Näillä selviät arki-iltapäivistä ›

Kanaruoat

Mitä ruokaa kanasta? Helpot ja näppärät kanaruoat pelastavat monilta arjen ruokapulmilta. Kanasta saa loihdittua monipuolisesti erilaisia ruokia moneen eri makuun. Kokeile kanaa ainakin salaatissa, wokissa, keitossa, kastikkeessa ja pastassa. Viikonloppuna kanaa nautitaan tietenkin nugettien muodossa tai hampparin välissä, Nam!

Lue artikkeli