Inspiraatiota arkiruokaan

Inspiraatiota arkiruokaan

Uhkaavatko ideat loppua kesken perheen ruokalistaa suunnitellessa? Ei hätää, sivuiltamme löydät monipuoliset vinkit ihaniin arkiruokiin!

Arjen aterioiden suunnittelu ei aina ole helppoa, kerääntyipä pöydään ääreen sitten yksi tai seitsemän ihmistä. Tarjoamme parhaat, testatut reseptit niin suomalaisten rakastamista klassikoista kuin uusista trendeistäkin. Mitä tänään syötäisiin?-sivulta näet helposti koko viikoksi valmiiksi suunnitellun ruokalistan!

Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna la 21.07.7 - 22
su 22.07.10 - 22
ma 23.07.7 - 22
ti 24.07.7 - 22
ke 25.07.7 - 22
to 26.07.7 - 22

10 arkiruokaa alle puolessa tunnissa

Arkikiireet painavat päälle, eikä porisevien patojen ääressä olisi liikaa aikaa odotella? Välillä ruoanlaitossa haluaa päästä mahdollisimman helpolla ja se on aivan sallittuakin! Näillä resepteillä ravitseva ateria perheelle on valmiina pöydässä alle puolessa tunnissa, ja kukin ehtii reippaasti harrastuksiin tai takaisin leikkien pariin.

Lue artikkeli ›

10 arkiruokaa suikaleista

Possu-, broileri- tai vaikkapa kasviproteiinisuikaleet ovat helppo ja nopea raaka-aine arjen edullisiin ruokiin. Resepteissäkin on valtavasti valinnanvaraa – on mausteisia ja eksoottisia ruokalajeja, sekä tuttuja ja turvallisia lohturuokia. Ehkä joku näistä löytää tiensä arkiruokien aatelistoon?

Lue artikkeli ›
Töiden tai koulupäivän jälkeen pitäisi saada ruokaa pöytään ja sassiin! Kokosimme 10 vinkkiä kello viiden ruokapaniikkiin!
Näillä selviät arki-iltapäivistä ›

Kasvispyörykkäreseptit

Kuuluvatko lihapullat teidänkin perheessänne niin lasten kuin aikuistenkin suosikkeihin? Jos perheessä on kasvissyöjä tai lisäisit muuten vain mieluummin enemmän kasviksia arjen ruokavalioon, ovat kasvispyörykät erinomainen tapa siihen! Nirsoilijankin suu kääntyy hymyyn, kun eteen katetaan kukkurallinen hauskoja kasvislihapullia.

Lue artikkeli ›

Tutustu erilaisiin kasvijuomiin

Kasvipohjaiset juomat maistuvat muillekin kuin vegaaneille miellyttävän makunsa, maidottomuutensa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi! K-ruokakaupoissa on paljon erilaisia kasvimaitoja, joita rohkeasti kokeilemalla löytyy varmasti omat suosikit jokapäiväiseen arkeen. Tutustu niihin rohkeasti, ja korvaa ensi kerralla tavallinen maito kasvijuomalla!

Lue artikkeli ›

Meksikolainen ruoka TOP 10

Meksikolaisessa keittiössä maustetaan runsaalla kädellä ja ruoan tulisuudesta ei tingitä. Tyypillisimpiä ruokia ovat erilaiset tortillat, tacot, papuruoat ja kastikkeet. Maista ja ihastu kipakkoihin meksikoruokiin!Lue artikkeli ›