Joulun herkkukorit x 4

Joulun herkkukorit x 4

Herkkukori sopii lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea! Kori on myös ihana kiitos pikkujoulujen emännälle tai isännälle. Onko valintasi perinteinen, gluteeniton, vegaaninen vai terveellinen herkkukori?

Miten koota herkullisin herkkukori?

Asettaudu hetkeksi lahjansaajan nahkoihin ja mieti, millaisista herkuista juuri hän tykkäisi? Suklaata eivät voi syödä kaikki, eivätkö piparitkaan ole jokaisen suosikkeja. Toinen arvostaa herkkujen joukossa jotain vähän terveellisempää.

Mihin herkut kerätään? Perinteiset punoskorit ovat kauniita, mutta eivät aina lahjansaajan sisustukseen sopivia tai säilytykseen käytännöllisiä. Tähän koontiin olemme poimineet käytännölliset, mutta hyvännäköiset korit K-Citymarketin myhome-mallistosta. Nämä korit löytävät varmasti paikkansa joulun jälkeenkin!

Jos herkkukorissasi on viileässä säilytettäviä tuotteita, kokoathan korin vasta ennen kotoa lähtemistä.

Perinteinen herkkukori

Herkkukori hyvillä juustoilla, hilloilla ja leikkeleillä - sekä joulun klassikoilla - on perinteisen joulunviettäjän unelmatuliainen tai lahja.

perinteinen herkkukori jpg

Kori: myhome säilytyskori jute

Gluteeniton herkkukori

Noudattaako lahjansaaja gluteenitonta ruokavaliota? Ei hätää! Gluteenittoman lahjakorin kerääminen ei ole sen vaikeampaa, ja lopputulos on vähintään yhtä herkullinen.

gluteeniton herkkukori jpg

Kori: myhome metallikori valkoinen

Vegaaninen herkkukori

Mitä viedä vegaaniseksi joulutuliaiseksi? Vegaaninen herkkukori ei jousta hyvässä maussa - näillä kelpaa kattaa vaikkapa vegaaninen pikkujoulupöytä!

vegaaninen herkkukori jpg

Kori: myhome säilytyskori musta

Terveellinen herkkukori

Kaikki eivät halua tai voi herkutella jouluna mielen määrin. Muista terveellisempää ruokaa arvostavaa laadukkailla vihanneksilla ja tuotteilla, jotka eivät turhia turvota.

terveellinen herkkukori jpg

Kori: myhome metallikori musta